Find virksomhedsoplysninger live på Google

De virksomhedsoplysninger, der vises på Google, kommer fra en række forskellige kilder. Dette system forsøger at give dine kunder de mest komplette og opdaterede oplysninger. Få flere oplysninger om, hvordan Google bruger virksomhedsoplysninger.

Bekræft dine virksomhedsoplysninger for at sende dem til Google Maps. Sådan finder du virksomhedsoplysninger live på Google:

1. Hvis din profil er synlig for kunderne, kan du finde dine virksomhedsoplysninger:
    • Søg efter "min virksomhed" på Google Søgning.
    • Søg efter din virksomheds navn og by i Google Søgning eller Maps.
    • Øverst til højre i din Google Maps-app skal du trykke på dit profilbillede eller dit forbogstav og så Din virksomhedsprofil.
  2. Hvis din profil ikke er synlig for kunderne, skal du først bekræfte din virksomhed. Få oplysninger om, hvordan du kan bekræfte din virksomhed på Google.

Bemærk! I nogle tilfælde er linket til virksomhedsoplysninger i Google Søgning ikke tilgængeligt.