Het primaire eigendom van een vermelding overdragen

Aan de slag

In sommige uitzonderlijke gevallen (zoals wanneer u het bedrijf verlaat), kunt u het primaire eigendom van uw vermelding overdragen aan een van de eigenaren of beheerders van de vermelding. Als u de enige gebruiker bent die aan de vermelding is gekoppeld, kunt u extra eigenaren en beheerders toevoegen.

Het primaire eigendom overdragen

1. Log via uw computer in bij Google Mijn Bedrijf.
  2. Als u meerdere vermeldingen heeft, opent u de locatie die u wilt beheren.
  3. Klik in het menu aan de linkerkant op Gebruikers.
  4. Zoek de gebruiker aan wie u het eigendom wilt overdragen en klik op het vakje rechts van de naam.
  5. Selecteer Primaire eigenaar in het dropdownmenu dat wordt weergegeven. U ziet deze optie alleen als u een eigenaar van de vermelding bent.
  6. Klik op Overdragen en dan Gereed. Het primaire eigendom wordt onmiddellijk overgedragen.