Transferir la propietat principal d'un perfil d'empresa

Obtén la verificació

Important: si transfereixes la propietat de l'empresa, assegura't de transferir la propietat principal del perfil d'empresa al propietari nou. Només el propietari principal del perfil pot transferir la propietat. D'aquesta manera es manté l'historial del perfil, incloses les ressenyes.
En alguns casos, és possible que vulguis transferir la propietat principal d'un perfil d'empresa a un propietari o gestor existent. Si ets l'únic usuari associat al teu perfil, pots afegir propietaris i gestors addicionals.

Transferir la propietat principal

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Selecciona el menú de tres punts i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa i, a continuació, Persones i accés.
  3. Selecciona la persona de la qual vulguis canviar l'accés.
  4. Selecciona la funció de l'usuari i, a continuació, Propietari principal.
  5. A continuació, selecciona Desa.
Entendre les funcions de propietari i gestor del perfil
Hi ha dos tipus de funcions als perfils d'empresa: propietaris i gestors. Quan els propietaris afegeixen usuaris, comparteixen la gestió d'un perfil amb diverses persones, però poden utilitzar contrasenyes diferents. No es poden afegir grups de Google com a gestors ni propietaris de perfils.

Sobre les funcions del perfil d'empresa

Propietaris

Els perfils d'empresa poden tenir diversos propietaris, però només un de principal.

Propietaris principals i propietaris:

• Poden afegir altres usuaris per gestionar el perfil conjuntament.
  • Tenen les mateixes competències, excepte la següent:
    • Els propietaris principals no es poden suprimir ells mateixos d'un perfil d'empresa fins que no hagin transferit la seva funció a un altre usuari.

Gestors

• Tenen gairebé les mateixes competències que un propietari, tret de les més sensibles.
  • No poden suprimir el perfil d'empresa.
  • No poden gestionar usuaris.

Al gràfic de resum següent es descriuen les diferents competències de cada tipus d'usuari.

Competència Propietari Gestor
Afegir i suprimir usuaris marca de verificació
Suprimir perfils d'empresa marca de verificació
Editar tots els URL  marca de verificació marca de verificació
Acceptar totes les actualitzacions de Google marca de verificació marca de verificació
Activar o desactivar la funció Reserves marca de verificació marca de verificació
Actualitzar algunes configuracions d'ubicació
  • Editar el nom, la categoria o el lloc web
    d'una ubicació
  • Tancar una ubicació
  • Crear grups d'ubicacions
marca de verificació marca de verificació
Gestionar el perfil d'empresa directament a la Cerca i a Maps marca de verificació marca de verificació
Gestionar els enllaços d'un compte de Google Ads marca de verificació marca de verificació
Utilitzar l'aplicació Missatges marca de verificació marca de verificació
Afegir etiquetes personalitzades per facilitar la cerca
de grups d'ubicacions concrets
marca de verificació marca de verificació
Editar atributs marca de verificació marca de verificació
Editar l'enllaç de menjar a domicili marca de verificació marca de verificació

Editar determinada informació de l'empresa, com ara els horaris i
l'adreça

marca de verificació marca de verificació
Editar el número de telèfon marca de verificació marca de verificació
Editar els serveis marca de verificació marca de verificació
Crear, publicar i gestionar publicacions marca de verificació marca de verificació
Afegir, suprimir i editar fotos de portada i fotos addicionals marca de verificació marca de verificació
Afegir, suprimir i editar logotips marca de verificació marca de verificació
Afegir, suprimir i editar un producte marca de verificació marca de verificació
Respondre a les ressenyes marca de verificació marca de verificació
Baixar estadístiques marca de verificació marca de verificació
Respondre a preguntes marca de verificació marca de verificació

Important: ja no pots afegir gestors d'establiment nous, i tots els gestors d'establiment existents han passat a ser gestors. Obtén informació sobre com pots afegir més propietaris o gestors.

Entendre les limitacions de propietaris i gestors nous

El propietari o gestor nou d'un perfil d'empresa ha d'esperar set dies per poder gestionar totes les funcions. Durant aquest període de set dies, rebrà un missatge d'error si:
  • Suprimeix o recupera un perfil.
  • Suprimeix altres propietaris o gestors d'un perfil.
  • Transfereix la propietat principal a si mateix o a un altre usuari.

Si el propietari o gestor nou suprimeix el compte durant els set primers dies, serà tret del perfil. Si canvia d'opinió, haurà de tornar a afegir-s'hi.

Consell: si un propietari o gestor existent prova de transferir la propietat principal del perfil a un propietari o gestor nou que s'ha afegit al perfil fa menys de set dies, rebrà un missatge d'error.