Com es poden afegir i suprimir propietaris i gestors d'un perfil d'empresa

Obtén la verificació

Els propietaris de perfils d'empresa poden convidar usuaris a ser-ne propietaris i gestors. Cada persona pot tenir el seu propi accés i no comparteix la seva informació d'inici de sessió. Els propietaris i els gestors tenen diferents nivells d'accés al perfil.

• Només els propietaris poden afegir o suprimir usuaris.
  • Els gestors poden suprimir-se a si mateixos d'un perfil.
  • No es poden afegir grups de Google com a gestors ni propietaris.
  • Només el propietari principal pot transferir la propietat principal.

Afegir propietaris i gestors

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Menú Menú i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa i, a continuació, Persones i accés.
  3. A la part superior esquerra, fes clic a Afegeix Invite new users.
  4. Introdueix un nom o una adreça electrònica.
  5. A "Accés", tria Propietari o Gestor.
  6. Fes clic a Convida.

Consells:

• Els convidats podran acceptar la invitació i convertir-se en usuaris immediatament. Quan acceptin la teva invitació, rebràs un correu electrònic de notificació. Els usuaris del compte poden trobar els noms i les adreces electròniques dels propietaris i dels gestors.
  • Hi pots trobar tots els usuaris actius i les persones a qui s'ha convidat a ser-ho. Per cancel·lar les invitacions pendents, fes clic a la icona Suprimeix de la fila.
  • Si vols transferir la propietat del teu perfil, obtén informació sobre com pots fer-ho.

Entendre les limitacions de propietaris i gestors nous

El propietari o gestor nou d'un perfil d'empresa ha d'esperar set dies per poder gestionar totes les funcions. Durant aquest període de set dies, rebrà un missatge d'error si:
  • Suprimeix o recupera un perfil.
  • Suprimeix altres propietaris o gestors d'un perfil.
  • Transfereix la propietat principal a si mateix o a un altre usuari.

Si el propietari o gestor nou suprimeix el compte durant els set primers dies, serà tret del perfil. Si canvia d'opinió, haurà de tornar a afegir-s'hi.

Nota: si un propietari o gestor existent prova de transferir la propietat principal del perfil durant els set primers dies, rebrà un missatge d'error.

Suprimir propietaris i gestors

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Menú Menú i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa i, a continuació, Gestors.
  3. Fes clic a la persona que voldries suprimir i, a continuació, Suprimeix el gestor.

Si no pots fer clic a Suprimeix Suprimeix, pot voler dir el següent:

Si suprimeixes un usuari, rebrà una notificació per correu electrònic. No pot editar la informació d'empresa ni dur a terme accions administratives. Ara bé, les respostes a ressenyes, les publicacions, els comentaris i altres accions que hagi fet es mantindran.

Canviar l'accés de propietaris i gestors

1. Ves al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.
  2. Fes clic a Menú Menú i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa i, a continuació, Gestors.
  3. Fes clic a la persona de la qual vulguis canviar l'accés.
  4. Selecciona la funció Propietari principal, Propietari o Gestor.
  5. Fes clic a Desa.
    • Consell: si ets el propietari principal, pots transferir la propietat.