Vad som händer när du gör ändringar i din företagsprofil

Vi kan granska ändringar som du gör i din verifierade företagsprofil för att säkerställa att de följer våra riktlinjer för att representera ditt företag på Google. Läs mer om våra riktlinjer.

Tips! Det tar vanligtvis upp till tio minuter att granska redigeringar.

Tolka redigeringsstatus

När du har sparat dina ändringar visas de med något av följande statusvärden:

Google kan uppdatera din företagsinformation när som helst. Läs mer om Googles uppdateringar.

Väntande redigeringar

För att bidra till att informationen som visas på Google är korrekt och tillförlitlig kan Google behöva granska dina redigeringar för att kontrollera att informationen du uppger är korrekt. Det tar vanligtvis upp till tio minuter att granska redigeringar. I vissa fall kan granskningen ta upp till 30 dagar.

Ej godkända redigeringar
Om Google inte kan bekräfta att ändringen är korrekt kanske den inte godkänns. Läs mer om riktlinjerna för att representera ditt företag på Google.

Förstå Googles uppdateringar

När Google tar emot rapporter om att din företagsinformation kanske är felaktig kan vi uppdatera din profil automatiskt. När detta händer får du en e-postavisering och en varning i avsnittet Redigera profil i din företagsprofil. Rapporterna kommer från en rad olika källor och bidrar till att ge dina kunder den mest korrekta och aktuella informationen om ditt företag. Läs mer om hur du hanterar Googles uppdateringar i din profil.

Overifierade företagsprofiler

Om din profil inte har verifierats kan du ändå redigera vissa delar av den primära företagsinformationen i din företagsprofil, som företagsnamn, företagskategori, adress, öppettider, telefonnummer och webbplats.

Du kan behöva verifiera din profil innan du kan redigera informationen. Dina redigeringar måste godkännas innan de kan publiceras.