Inzicht krijgen in wat er gebeurt met de bewerkingen van uw Bedrijfsprofiel

We kunnen bewerkingen die u doorvoert in uw geverifieerde bedrijfsprofiel, beoordelen zodat we er zeker van zijn dat ze voldoen aan onze richtlijnen voor de vertegenwoordiging van uw bedrijf op Google. Lees meer informatie over onze richtlijnen.

Tip: De bewerkingen worden meestal binnen 10 minuten beoordeeld.

Inzicht in bewerkingsstatus

Nadat u de wijzigingen heeft opgeslagen, worden uw bewerkingen zo getoond:

Google kan uw bedrijfsinformatie altijd updaten. Lees meer informatie over updates van Google.

Bewerkingen in behandeling

We willen de informatie op Google correct en betrouwbaar houden. Daarom beoordelen we mogelijk uw bewerkingen om na te gaan of de opgegeven informatie correct is. Het duurt meestal 10 minuten voordat bewerkingen zijn beoordeeld. In sommige gevallen kan deze beoordeling tot 30 dagen duren.

Niet-goedgekeurde bewerkingen
Als Google niet kan bevestigen dat uw voorgestelde bewerking correct is, wordt deze mogelijk niet geaccepteerd. Lees meer informatie over de richtlijnen voor de vertegenwoordiging van uw bedrijf op Google.

Inzicht in updates van Google

Als Google meldingen krijgt dat uw bedrijfsinformatie mogelijk niet correct is, kunnen we uw profiel automatisch updaten. In dat geval krijgt u een melding en ziet u ook een melding in het gedeelte Profiel bewerken van uw bedrijfsprofiel. Deze meldingen zijn afkomstig van diverse bronnen en zorgen ervoor dat uw klanten de meest nauwkeurige en actuele informatie over uw bedrijf te zien krijgen. Bekijk hoe u updates van Google beheert in uw profiel.

Niet-geverifieerde Bedrijfsprofielen

Als uw profiel niet is geverifieerd, kunt u bepaalde belangrijke bedrijfsinformatie in uw bedrijfsprofiel toch bewerken, zoals uw bedrijfsnaam, bedrijfscategorie, adres, openingstijden, telefoonnummer en website.

Mogelijk moet u uw profiel laten verifiëren voordat u uw informatie kunt bewerken. De bewerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze kunnen worden gepubliceerd.