Mitä Yritysprofiilin muokkauksille tapahtuu?

Saatamme tarkastaa todennettuihin yritystietoihin tekemäsi muokkaukset varmistaaksemme, että olet seurannut ohjeita yrityksen esittelemisestä Googlessa. Lue lisää ohjeistamme.

Vinkki: Muokkaukset tarkastetaan yleensä 10 minuutin kuluessa. Intiassa ja joillakin muilla alueilla on käytössä muutamia lisävaiheita, joilla pyrimme varmistamaan, että puhelinnumerosi on oikein. Näin voimme taata Yritysprofiilisi tietojen tarkkuuden.

Muokkauksen tila

Kun olet tallentanut muutokset, niiden tilana näkyy jokin seuraavista:

Google voi päivittää yritystietojasi milloin tahansa. Lue lisää Google‑päivityksistä.

Tarkastusta odottavat muokkaukset

Saatamme tarkastaa muokkauksesi ennen niiden julkaisemista.

Jos muokkauksia ei ole julkaistu, saatat nähdä ilmoituksen "Muokkauksesi odottaa tarkastusta. Muokkaukset tarkastetaan yleensä 10 minuutin kuluessa. Joissakin tapauksissa odottavien muokkausten tarkastukseen voi mennä 30 päivää.

Jos Googlessa näkyvät yritystietosi ovat mielestäsi virheellisiä, ota meihin yhteyttä.

Hylätyt muokkaukset

Saatamme tarkastaa muokkausten laadun ennen niiden julkaisemista, joten emme välttämättä hyväksy kaikkia tekemiäsi muokkauksia. Lue lisää ohjeista, jotka koskevat yrityksen esittelyä Googlessa

Jos emme hyväksy joitain muokkauksia, näet niiden yhteydessä viestin "Muokkaustasi ei hyväksytty".

Jos Googlessa näkyvät yritystietosi ovat mielestäsi virheellisiä, ota meihin yhteyttä.

Julkaisemattomat muokkaukset

Saatamme tarkastaa muokkauksesi ennen niiden julkaisemista.

Jos muokkauksiasi ei julkaista, näet julkaisemattomien muokkausten yhteydessä viestin "Jotain meni pieleen, eikä muokkaustasi julkaistu".

Voit muokata tietoja uudelleen. Jos ongelmasi ei ratkea, ota meihin yhteyttä.

Google-päivitykset

Teemme Google-päivityksiä, jos olemme saaneet ilmoituksen, että yritystiedoissasi saattaa olla virheitä. Saamme ilmoituksia useista eri lähteistä, ja niiden avulla voimme antaa asiakkaille mahdollisimman tarkkoja ja ajantasaisia tietoja yrityksestäsi. Katso ohjeet profiilin Google-päivitysten hallintaan

Todentamattomat Yritysprofiilit

Jos profiiliasi ei ole todennettu, voit silti muokata Google-tilisi kautta tärkeimpiä yritystietoja, kuten yrityksen nimeä, toimialaa, osoitetta, aukioloaikoja, puhelinnumeroa ja verkkosivustoa.

Muokkaukset on hyväksyttävä ennen kuin ne voidaan julkaista. Joissakin tapauksissa sinun on ehkä todennettava profiilisi, ennen kuin voit muokata tietojasi.

Muita lähteitä