Mitä Yritysprofiilin muokkauksille tapahtuu?

Todennettuun Yritysprofiiliin tehdyt muokkaukset saatetaan tarkistaa sen varmistamiseksi, että ne ovat yrityksen esittelyä koskevien ohjeiden mukaisia. Lue lisää ohjeista.

Vinkki: Muokkaukset tarkastetaan yleensä 10 minuutin kuluessa.

Muokkausten tila

Kun olet tallentanut muutokset, niiden tilana näkyy jokin seuraavista:

Google voi päivittää yritystietojasi milloin tahansa. Lue lisää Google‑päivityksistä.

Odottavat muokkaukset

Jotta Googlessa näkyvät tiedot olisivat mahdollisimman tarkkoja ja luotettavia, Google saattaa tarkastaa muokkaustesi paikkansapitävyyden. Yleensä tämä tehdään 10 minuutin kuluessa, mutta joissain tapauksissa tarkastamiseen voi mennä 30 päivää.

Hylätyt muokkaukset
Jos Google ei pysty vahvistamaan ehdottamasi muokkauksen oikeellisuutta, sitä ei välttämättä hyväksytä. Lue lisää yrityksen esittelyä koskevista ohjeista.

Google-päivitykset

Jos Google saa ilmoituksia, joiden mukaan yritystiedoissasi voi olla virheitä, saatamme päivittää profiilisi automaattisesti. Tässä tapauksessa saat asiasta viestin ja näet ilmoituksen Yritysprofiilisi Muokkaa profiilia ‐kohdassa. Ilmoituksia virheellisistä tiedoista tulee eri lähteistä, ja ne auttavat meitä tarjoamaan asiakkaille mahdollisimman tarkkoja ja ajantasaisia yritystietoja. Katso ohjeet profiilin Google-päivitysten hallintaan.

Todentamattomat Yritysprofiilit

Jos profiiliasi ei ole todennettu, voit silti muokata osaa tärkeimmistä yritystiedoista, esimerkiksi yrityksen nimeä, toimialaa, osoitetta, aukioloaikoja, puhelinnumeroa ja verkkosivustoa.

Tietojen muokkaaminen voi edellyttää profiilin todentamista. Muokkaukset on hyväksyttävä, ennen kuin ne voidaan julkaista.

Muita lähteitä