Få oplysninger om, hvad der sker, hvis du foretager ændringer på din virksomhedsprofil

Vi kan gennemgå ændringer, som du foretager på din verificerede virksomhedsprofil, for at sikre, at de følger retningslinjerne for repræsentation af din virksomhed på Google. Få flere oplysninger om vores retningslinjer.

Tip! Det tager typisk op til 10 minutter at gennemgå dine ændringer.

Om status for redigering

Når du har gemt ændringerne, kan de blive vist med følgende status:

Google kan til enhver tid opdatere dine virksomhedsoplysninger. Få flere oplysninger om Google-opdateringer.

Afventende ændringer

For at sikre, at oplysningerne på Google er nøjagtige og pålidelige, skal Google muligvis gennemgå dine ændringer for at sikre, at de oplysninger, du har angivet, er korrekte. Det tager typisk op til 10 minutter at gennemgå dine ændringer. I nogle tilfælde kan gennemgangen tage op til 30 dage.

Ikke-godkendte ændringer
Hvis Google ikke kan verificere nøjagtigheden af din foreslåede ændring, accepteres den muligvis ikke. Få flere oplysninger om retningslinjerne for repræsentation af din virksomhed på Google.

Om Google-opdateringer

Når Google modtager rapporter om, at dine virksomhedsoplysninger muligvis ikke er korrekte, opdaterer vi muligvis din profil automatisk. Når det sker, modtager du en notifikation og kan se en underretning i sektionen "Rediger profil" på din virksomhedsprofil. Disse rapporter kommer fra forskellige kilder og er med til at sikre, at kunderne får vist så nøjagtige og opdaterede oplysninger om din virksomhed som muligt. Få oplysninger om, hvordan du administrerer Google-opdateringer på din profil.

Ubekræftede virksomhedsprofiler

Hvis din profil ikke er verificeret, kan du stadig redigere nogle af dine primære virksomhedsoplysninger via din Virksomhedsprofil, f.eks. virksomhedsnavn, virksomhedskategori, adresse, åbningstider, telefonnummer og website.

Du skal muligvis verificere din profil, før du kan redigere dine oplysninger. Dine ændringer skal godkendes, før de kan udgives.