Què passa amb els canvis del perfil d'empresa

És possible que els canvis que facis al teu perfil d'empresa verificat es revisin per garantir que compleixen les nostres directrius per representar la teva empresa a Google. Obtén més informació sobre les nostres directrius.

Consell: els canvis solen tardar fins a 10 minuts a revisar-se.

Entendre l'estat dels canvis

Un cop hagis desat els canvis, es podran mostrar com a:

Google pot actualitzar la informació de la teva empresa en qualsevol moment. Obtén més informació sobre les actualitzacions de Google.

Canvis pendents

Per ajudar a mantenir la precisió i la fiabilitat de la informació a Google, és possible que Google hagi de revisar els canvis a fi d'assegurar-se que la informació que has proporcionat sigui correcta. Els canvis solen tardar fins a 10 minuts a revisar-se. En alguns casos, la revisió pot tardar fins a 30 dies.

Canvis no aprovats
Si Google no pot confirmar la precisió del canvi que has proposat, és possible que no s'accepti. Obtén més informació sobre les directrius per representar la teva empresa a Google.

Entendre les actualitzacions de Google

Si Google rep informes que indiquen que és possible que la informació de la teva empresa no sigui correcta, pot ser que actualitzi el teu perfil automàticament. Quan això passi, rebràs una notificació i veuràs una alerta a la secció "Edita el perfil" del teu perfil d'empresa. Aquests informes provenen de diverses fonts i ens ajuden a proporcionar als clients la informació més precisa i actualitzada sobre la teva empresa. Obtén informació sobre com pots gestionar les actualitzacions de Google al teu perfil.

Perfils d'empresa sense verificar

Encara que el teu perfil no estigui verificat, pots modificar part de la informació principal del teu perfil d'empresa, com ara el nom de l'empresa, la categoria empresarial, l'adreça, l'horari comercial, el número de telèfon i el lloc web.

És possible que hagis de verificar el perfil per poder modificar la informació. Els canvis s'han d'aprovar perquè es puguin publicar.