Slik kan bedriften din bli funnet på Google

Hvis bedriftsprofilen du har opprettet, ikke vises på Google Søk eller Maps eller i andre Google-tjenester, kan det hende du må gjennomføre noen ekstra trinn. Her er noen forslag til løsninger på problemet:

Finn profilen din

Viktig: For å finne profilen din må du logge på Google-kontoen den er tilknyttet.

Prøv en av metodene nedenfor for å finne profilen din.

• Søk etter bedriften min på Google Søk.
  • Søk etter navnet på bedriften din og byen der du holder til, på Google Søk eller Maps.
  • Trykk på Bedrift nederst til høyre i Google Maps-appen Kart.
    • Tips: Klikk på nedoverpilen hvis du har flere bedrifter. Velg så bedriften du ser etter.

Finner ikke bedriften på Google

Bedriften din er ikke bekreftet.

Bedriftsinformasjonen du har oppgitt, kan ikke vises på Google før du har bekreftet bedriftsprofilen din.

Bedriften din vises på Google Maps, men ikke alltid i søkeresultatene.

Akkurat hvor i søkeresultatene bedriftsinformasjonen din vises, varierer fra gang til gang. For at du skal få best mulig rangering, må du påse at bedriftsinformasjonen er korrekt, oppdatert og omfattende.

Finn ut mer om rangering og søkeresultater og hvordan Google bruker bedriftsinformasjon.

Du har nylig lagt til eller endret bedriftsinformasjonen.

Søkeresultatene våre er basert på algoritmer som tar hensyn til en rekke faktorer. Når du endrer bedriftsinformasjon, kan det endre søkeresultatene, og det kan ta opptil tre dager før endringene gjenspeiles.

Hvis du søker etter navnet på bedriften din, skal du fortsatt kunne finne den på Google Maps.

Bedriftsinformasjonen overholder ikke retningslinjene våre.

Følg disse veiledningene til å unngå vanlige problemer, for eksempel

• at det forekommer uventede endringer i bedriftsinformasjonen
  • at bedriftsinformasjonen fjernes fra Google

Hvis du bryter retningslinjene, vises det en melding i Google-kontoen du bruker til å administrere bedriftsprofilen din, om at bedriften er deaktivert eller suspendert. Når du er sikker på at bedriften overholder disse retningslinjene, kan du kontakte oss for å få hjelp med å publisere bedriftsinformasjonen på nytt.