Uw bedrijf vinden op Google

Als het Bedrijfsprofiel dat u heeft gemaakt, niet wordt getoond op Google Maps, Zoeken of andere Google-services, kan dit betekenen dat u nog meer moet doen. Hier volgen een paar manieren om het probleem op te lossen.

Uw profiel zoeken

Belangrijk: Als u uw profiel wilt vinden, logt u in op het Google-account dat hieraan is gekoppeld.

Probeer een van deze methoden om uw profiel te vinden.

• Zoek in Google Zoeken naar mijn bedrijf.
  • Zoek in Google Zoeken of Maps naar de naam en plaats van uw bedrijf.
  • Tik rechtsonder in de Google Maps-app Maps op Bedrijf.
    • Tip: Als u meer dan één bedrijf heeft, klikt u bovenaan op de pijl-omlaag. Selecteer daarna het gewenste bedrijf.

Bedrijf niet vindbaar op Google

Uw bedrijf is niet geverifieerd.

De bedrijfsinformatie die u aanlevert, kan pas op Google worden weergegeven nadat uw bedrijfsprofiel is geverifieerd.

Uw bedrijf wordt getoond op Google Maps, maar verschijnt niet altijd in de zoekresultaten.

De plaatsing van bedrijfsinformatie in de zoekresultaten varieert. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie correct, uitgebreid en up-to-date is zodat u de best mogelijke positie bereikt.

Meer informatie over positie en zoekresultaten en de manier waarop Google bedrijfsinformatie gebruikt

U heeft uw bedrijfsinformatie recent toegevoegd of bewerkt.

Onze zoekresultaten zijn gebaseerd op algoritmen die rekening houden met allerlei verschillende factoren. Als u de bedrijfsinformatie bewerkt, kan dit invloed hebben op uw positie in de zoekresultaten. Het kan tot 3 dagen duren voordat bewerkingen zichtbaar zijn.

U kunt uw bedrijf nog wel vinden door op Google Maps naar de naam ervan te zoeken.

Uw bedrijfsinformatie voldoet niet aan onze richtlijnen.

Volg deze richtlijnen om veelvoorkomende problemen te voorkomen, zoals de volgende:

• Onverwachte wijzigingen in uw informatie
  • Verwijdering van de bedrijfsinformatie van Google

Als u de richtlijnen schendt, krijgt u een bericht dat uw bedrijfsprofiel is gedeactiveerd of opgeschort. Dit bericht wordt gestuurd naar het Google-account waarmee u uw bedrijfsprofiel beheert. Als u zeker weet dat uw bedrijf aan de richtlijnen voldoet, gaat u naar de bezwaartool van Google Bedrijfsprofiel om uw bedrijfsinformatie opnieuw te publiceren.