Uw bedrijf vinden op Google

Als het Bedrijfsprofiel dat u heeft gemaakt, niet wordt getoond op Google Maps, Zoeken of andere Google-services, kan dit betekenen dat u nog meer moet doen. Hier volgen een paar manieren om het probleem op te lossen.

Uw profiel zoeken

• Zoek op Google Zoeken naar 'mijn bedrijf'.
  • Zoek in Google Zoeken of Maps naar de naam en plaats van uw bedrijf.
  • Tik in de Google Maps-app Maps rechtsboven op uw profielfoto of initiaal Accounticoon en dan Je bedrijfsprofiel.
  • Selecteer zo nodig Profiel bekijken om uw bedrijfsprofiel te beheren.

Bedrijf niet vindbaar op Google

Uw bedrijf is niet geverifieerd.

De bedrijfsinformatie die u aanlevert, kan pas zichtbaar worden op Google nadat u uw bedrijfsprofiel heeft geverifieerd.

Uw bedrijf wordt weergegeven op Google Maps, maar verschijnt niet altijd in de zoekresultaten.

De plaatsing van bedrijfsinformatie in de zoekresultaten varieert. Zorg ervoor dat uw bedrijfsinformatie correct, uitgebreid en up-to-date is zodat u de best mogelijke positie bereikt.

Meer informatie over positie en zoekresultaten en de manier waarop Google bedrijfsinformatie gebruikt

U heeft uw bedrijfsinformatie onlangs toegevoegd of bewerkt.

Onze zoekresultaten zijn gebaseerd op algoritmen die rekening houden met allerlei verschillende factoren. Als u de bedrijfsinformatie bewerkt, kan dit invloed hebben op uw positie in de zoekresultaten. Het kan tot 3 dagen duren voordat bewerkingen zichtbaar zijn.

U kunt uw bedrijf nog wel vinden door op Google Maps naar de naam ervan te zoeken.

Uw bedrijfsinformatie voldoet niet aan onze richtlijnen.

Volg deze richtlijnen om veelvoorkomende problemen te voorkomen, zoals de volgende:

• Onverwachte wijzigingen in de informatie
  • Verwijdering van de bedrijfsinformatie van Google

Als u de richtlijnen schendt, krijgt u een bericht in het Google-account dat u gebruikt om uw Bedrijfsprofiel te beheren waarin staat dat uw bedrijf is gedeactiveerd of opgeschort. Als u zeker weet dat uw bedrijf aan de richtlijnen voldoet, neemt u contact met ons op voor hulp om de bedrijfsinformatie opnieuw te publiceren.