Oman yrityksen löytäminen Googlesta

Jos luomasi Yritysprofiili ei näy Google Mapsissa, Haussa tai muissa Googlen palveluissa, sinun on ehkä tehtävä vielä jotakin. Alta näet joitain tapoja ongelman ratkaisemiseen.

Profiilin etsiminen

• Kirjoita Google Hakuun "yritykseni".
  • Hae Google Hausta tai Mapsista yrityksesi nimeä ja kaupunkia.
  • Napauta Google Maps ‐sovelluksen Maps oikeasta yläkulmasta profiilikuvaasi tai nimesi alkukirjainta Tiliympyrä ja sitten Oma Yritysprofiili.
  • Valitse Näytä profiili, jos haluat muuttaa Yritysprofiilin tietoja.

Yritystä ei löydy Googlesta

Yritystäsi ei ole vahvistettu.

Ilmoittamasi yritystiedot eivät voi näkyä Googlessa, ennen kuin olet vahvistanut Yritysprofiilisi.

Tarkista todennuksen tila

Yrityksesi näkyy Google Mapsissa mutta ei aina hakutuloksissa.

Yritystietojesi sijoitus hakutuloksissa vaihtelee. Voit varmistaa parhaan mahdollisen sijoituksen huolehtimalla siitä, että yritystietosi ovat todenmukaisia, kattavia ja ajantasaisia.

Lue lisää sijoituksesta ja hakutuloksista ja siitä, miten Google käyttää yritystietoja.

Lisäsit tai muokkasit yritystietoja hiljattain.

Hakutuloksemme perustuvat algoritmeihin, jotka ottavat huomioon monia eri tekijöitä. Yritystietojen muokkaaminen saattaa vaikuttaa hakutuloksiin, ja muutokset tulevat näkyviin kolmen päivän kuluessa.

Jos haet yritystäsi sen nimellä, sen pitäisi edelleen löytyä Google Mapsista.

Yritystietosi eivät ole ohjeiden mukaisia.

Seuraamalla näitä ohjeita voit välttää yleiset ongelmat, kuten

• odottamattomat muutokset tietoihisi
  • yritystietojesi poistamisen Googlesta.

Jos toimit ohjeiden vastaisesti, saat viestin sille Google-tilille, jolla ylläpidät Yritysprofiiliasi. Viestissä kerrotaan, että yrityksesi on poistettu käytöstä tai jäädytetty. Kun olet varmistanut, että yritystietosi ovat näiden ohjeiden mukaisia, ota meihin yhteyttä, jotta tiedot voidaan julkaista uudelleen.