Ajudar a protegir el teu perfil d'empresa a Google

Per protegir el teu perfil d'empresa a Google, et recomanem que segueixis els passos que s'indiquen a continuació.

Reclamar totes les ubicacions de l'empresa

Reclama totes les ubicacions de l'empresa a Google Maps i a la Cerca. Tingues present que les ubicacions que no reclamis faran que la teva empresa sigui més vulnerable i propensa al segrest de comptes. Obtén informació sobre com es pot afegir o reclamar un perfil d'empresa a Google.

Per comprovar si un perfil d'empresa s'ha reclamat o no:

A la Cerca de Google:

1. A l'ordinador, obre la Cerca de Google.
  2. Cerca el nom de la teva empresa.
  3. A la dreta, comprova el tauler de coneixement en què es mostra la informació de la teva empresa:
    1. Si el tauler de coneixement inclou un enllaç amb el missatge "Ets propietari d'aquesta empresa?" o "Reclama aquesta empresa", vol dir que el teu perfil d'empresa encara no s'ha reclamat.
    2. Si fas clic a "Aquesta empresa és teva?" i veus una pantalla amb el missatge "Una altra persona pot gestionar aquest perfil d'empresa", vol dir que s'ha reclamat el teu perfil d'empresa.
    3. Si fas clic a "Aquesta empresa és teva?" i a la pantalla següent hi diu "Gestiona aquesta empresa per respondre a les ressenyes, actualitzar la informació i molt més", Això vol dir que el teu perfil encara no s'ha reclamat.

A Google Maps:

1. Obre Google Maps a l'ordinador.
  2. Cerca el nom de la teva empresa.
  3. Si veus "Reclama aquesta empresa" a la pestanya "Informació", vol dir que el teu perfil d'empresa encara no s'ha reclamat.

Limitar l'accés al perfil d'empresa

Com menys usuaris tinguin accés al teu perfil d'empresa, menys probabilitats hi ha que estigui en perill. Només has de permetre l'accés als propietaris i els gestors que siguin essencials per gestionar el perfil d'empresa.

Recorda que els propietaris poden editar i transferir la propietat de la teva empresa, de manera que els has d'afegir amb molta cura. Suprimeix l'accés dels extreballadors al perfil si ja no treballen a la teva empresa. Utilitza un àlies de correu electrònic per al gestor del teu perfil. Assegura't de conservar-hi l'accés si afegeixes un tercer per gestionar el perfil d'empresa.

Estigues pendent de les sol·licituds per correu electrònic per convertir-te en propietari o gestor del teu perfil d'empresa. No aprovis aquestes sol·licituds tret que coneguis la persona que sol·licita l'accés.

Vigilar les estafes de suplantació d'identitat de Google

Ves amb compte amb les trucades, els correus electrònics o els missatges de text de persones que s'ofereixen per ajudar-te amb el perfil d'empresa a canvi de diners. Això inclou les persones o les empreses que afirmen ser el servei d'assistència de Google o empleats de Google. Recorda que Google no cobra per aquest servei.

Consell: Google no et demanarà mai una contrasenya d'un sol ús (OTP) ni un número d'identificació personal (PIN). Google no provarà de convèncer-te perquè paguis per mantenir el perfil d'empresa. Això inclou verificar o restablir el perfil d'empresa.

Si utilitzes un tercer per gestionar el perfil d'empresa, assegura't que continues tenint-hi com a propietari del perfil. Està prohibit canviar o desactivar funcions del perfil sense el teu consentiment explícit. En aquests casos, pots informar d'una infracció de la política de tercers.

Seguir les pràctiques de seguretat recomanades per protegir-te en línia

Per reforçar la seguretat del teu Compte de Google, utilitza contrasenyes segures, protegeix els teus dispositius, activa la verificació en dos passos i navega al web de manera segura. Obtén més informació sobre com pots protegir-te en línia.

Gestors externs

Complir les nostres polítiques

Les contribucions a Google Maps i al teu perfil d'empresa han de reflectir una experiència real i complir les nostres polítiques. Les interaccions falses i el contingut que infringeix les polítiques no es permeten i se suprimiran. Si es detecta una interacció falsa, és possible que el teu perfil d'empresa es vegi subjecte a restriccions de publicació.

Per evitar restriccions al teu perfil d'empresa, assegura't de seguir les nostres polítiques.