Els llocs web creats amb perfils d'empresa a Google estan desactivats

A partir del 5 de març de 2024, els llocs web creats amb perfils d'empresa a Google deixaran d'estar disponibles i els clients que visitin el teu lloc web seran redirigits al teu perfil d'empresa. Obtén informació sobre com es pot trobar un perfil.

Només es redirigirà els clients al teu perfil d'empresa fins al 10 de juny de 2024. Després d'aquesta data, els clients veuran l'error "No s'ha trobat la pàgina" quan provin de visitar el teu lloc web. Si vols continuar tenint un lloc web per a la teva empresa, pots crear-ne un de nou amb altres eines. Tot seguit, actualitza el perfil d'empresa amb l'adreça del lloc web nou.

Consells:

• Els dominis que acaben amb business.site i negocio.site s'han suprimit del camp de lloc web del teu perfil d'empresa. Et recomanem que actualitzis el teu perfil d'empresa a Google amb un lloc web nou.
  • A banda d'això, els teus perfils d'empresa no es veuen afectats.
  • Si no tens cap lloc web creat amb un perfil d'empresa a Google, els canvis que s'esmenten en aquest article no t'afectaran.

Et recordem que el teu perfil d'empresa és un lloc ideal per:

• Mostrar la teva empresa.
  • Compartir informació important, novetats i enllaços a altres plataformes socials.
  • Utilitzar fotos per atreure clients.
  • Informar els clients de com poden contactar amb tu per missatge o afegint el teu número de telèfon.

Crear un lloc web nou amb altres eines

Per continuar tenint un lloc web per a la teva empresa, et recomanem que utilitzis un creador de llocs web, com ara:

Consell: actualitza el perfil d'empresa amb el lloc web nou. Obtén informació sobre com pots editar un perfil d'empresa a Google.

Gestionar la campanya de Google Ads connectada al teu lloc web

A partir del 5 de març de 2024, és possible que els anuncis que estiguin enllaçats a un lloc web creat amb Perfil d'empresa a Google es rebutgin i deixin de publicar-se. Això és perquè el domini de l'URL visible de l'anunci no coincideix amb l'URL final. Obtén més informació sobre els requisits de les destinacions de Google Ads. Perquè els anuncis es continuïn publicant, obtén més informació sobre com pots crear un lloc web o una pàgina de destinació per als anuncis

També pots posar en pausa les campanyes.

Gestionar els dominis de tercers

Si has utilitzat un nom de domini personalitzat per redirigir el trànsit al lloc web creat amb el teu perfil d'empresa a Google, els clients que visitin aquest domini seran redirigits al teu perfil d'empresa. La redirecció només funcionarà fins al 10 de juny de 2024. Inicia la sessió al compte de la teva empresa d'allotjament i tria una opció de redirecció o similar per redirigir el domini de tercers a un altre lloc web abans del 10 de juny de 2024.

Obtenir més ajuda

Si necessites més ajuda sobre la desactivació dels llocs web creats amb Perfil d'empresa a Google, contacta amb nosaltres.