Yrityslinkkejä koskevat käytännöt ja ohjeet

Jos käytät Yritysprofiilissa yrityslinkkejä, seuraa alla olevia ohjeita sekä kiellettyä ja rajoitettua sisältöä koskevia käytäntöjä.

Kuka voi käyttää yrityslinkkejä?

Yrityslinkkien avulla asiakkaat voivat esimerkiksi varata aikoja yritykseesi tai tehdä tilauksia verkossa. Kaikki yritykset eivät voi käyttää yrityslinkkejä. Esimerkiksi kampaamot voivat tarjota ajanvarausta mutta eivät verkkotilauslinkkejä.

Vinkki: Tiettyjä yrityslinkkejä ei voi käyttää joissakin maissa ja joillakin alueilla.

Ohjeet yrityksille

Yrityslinkkiä ei voi lisätä tai päivittää

Virheellinen yrityslinkki

Saatat saada virheilmoituksen siitä, että linkki on muotoiltu väärin tai että se sisältää virheellisiä merkkejä. Tämä voi johtua esimerkiksi seuraavista syistä:

• Linkki sisältää välilyöntejä tai symboleja.
  • Linkki sisältää kenoviivoja (\).
  • Linkissä on virheellinen protokolla (esimerkiksi ylimääräinen http://).

Voit korjata virheen tarkistamalla linkin ja poistamalla välilyönnit, symbolit, kenoviivat ja muut ongelmalliset kohdat.

Profiilia ei ole todennettu

Yrityksesi on oltava todennettu, ennen kuin voit lisätä linkin. Kun yritys on todennettu ja linkin muokkaus hyväksytty, muutokset julkaistaan Google Haussa ja Mapsissa.

Linkkien enimmäismäärä tapahtumatyyppiä kohti

Yrityksellä voi olla enintään 20 linkkiä tapahtumatyyppiä kohti. Voit tarkistaa linkkisi näin:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilisi.
  2. Klikkaa tapahtumatyyppiä, kuten Varaus, Ruuan tilaaminen tai Nouto ja kotiinkuljetus.

Jos yritykselläsi on jo 20 linkkiä tapahtumatyypille (esimerkiksi varaukselle), et voi lisätä sille uusia linkkejä. Jos haluat lisätä linkkejä, poista ensin vanhoja linkkejä.

Yrityslinkki on jo lisätty

Yritys tai kolmantena osapuolena toimiva palveluntarjoaja on jo lisännyt linkin. Valitse toinen linkki.

Verkkotunnus on jo lisätty

Verkkotunnusta kohden voi lisätä vain yhden linkin, ja valitsemasi verkkotunnus on jo käytössä. Sen on voinut lisätä yrityksesi tai kolmantena osapuolena toimiva palveluntarjoaja. Valitse toinen verkkotunnus.

Kolmannen osapuolen verkkotunnus on jo lisätty

Jos lisäät kolmantena osapuolena toimivan palveluntarjoajan linkin, jossa on sama verkkotunnus kuin yrityksesi tai kolmantena osapuolena toimivan palveluntarjoajan lisäämässä linkissä, uusi linkki poistetaan.

Jos esimerkiksi lisäät verkkotilauslinkin website.com/123 ja profiiliin on jo lisätty linkki website.com/456, uutta linkkiä ei hyväksytä. Näin asiakkaiden on helpompi käyttää profiilia.

Tarkistuksen pyytäminen

Jos linkki on mielestäsi hylätty tai poistettu virheellisesti, voit ottaa meihin yhteyttä ja pyytää tarkastusta.