Politikker vedrørende og retningslinjer for virksomhedslinks

Hvis der er virksomhedslinks på din virksomhedsprofil, skal du følge nedenstående retningslinjer og vores politikker vedrørende forbudt indhold og indhold, der er underlagt begrænsninger.

Om virksomhedslinks og kvalifikation

Virksomhedslinks giver potentielle kunder mulighed for eksempelvis at booke tid til en aftale hos en virksomhed eller afgive en bestilling online. Det er ikke alle virksomheder, der er kvalificerede til at bruge virksomhedslinks. Som eksempel kan nævnes frisører, der ikke er kvalificerede til at bruge onlinebestillingslinks, men gerne må give kunder mulighed for at booke tid til en aftale.

Tip! I nogle lande og regioner er virksomheder ikke kvalificerede til at bruge bestemte virksomhedslinks.

Retningslinjer for virksomheder

Det er ikke muligt at tilføje eller opdatere et virksomhedslink

Ugyldigt virksomhedslink

Der vises muligvis en fejlmeddelelse om, at linket er formateret forkert eller indeholder ugyldige tegn. Her er nogle af de mest almindelige årsager til dette:

• Linket indeholder mellemrum eller symboler
  • Linket indeholder omvendte skråstreger (\)
  • Linket indeholder en ugyldig protokol (f.eks. http:// to gange)

Ret fejl af denne type ved at tjekke linket og fjerne eventuelle mellemrum, symboler, omvendte skråstreger eller lignende.

Profilen er ikke verificeret

Din virksomhed skal verificeres, før du kan tilføje et link. Når din virksomhed er verificeret og de linkrelaterede ændringer er godkendt, bliver ændringerne offentliggjort på Google Søgning og i Maps.

Maksimalt antal links pr. transaktionstype

Virksomheder må maksimalt have 20 links pr. transaktionstype. Sådan får du vist dine links:

1. Gå til din virksomhedsprofil. Få oplysninger om, hvordan du finder din profil.
  2. Vælg transaktionstype, f.eks. Booking, Bestilling af mad eller Afhentning og levering.

Hvis din virksomhed allerede har 20 links for en bestemt transaktionstype, f.eks. booking, kan du ikke tilføje flere links. Du er i så fald nødt til at fjerne allerede oprettede links, før du kan tilføje nye.

Virksomhedslinket findes allerede

Det link, du har angivet, er identisk med et link, der allerede er angivet af en repræsentant for virksomheden eller en tredjepartsudbyder. Vælg et andet link.

Domænet findes allerede

Der kan kun tilføjes ét link pr. domæne, og det valgte domæne er allerede i brug. Det er muligvis angivet af en repræsentant for din virksomhed eller en tredjepartsudbyder. Vælg et andet domæne for at få mulighed for at tilføje et link.

Tredjepartsdomænet findes allerede

Hvis du tilføjer et link til en tredjepartsudbyder med samme domæne som det domæne, en repræsentant for din virksomhed eller tredjepartsudbyderen har angivet, fjerner vi det nye link, du har tilføjet.

Hvis du f.eks. tilføjer linket "website.com/123" til onlinebestilling og "website.com/456" allerede er angivet, bliver dit link ikke godkendt. Årsagen til dette er, at vi gerne vil forenkle tingene for potentielle kunder.

Anmod om gennemgang

Kontakt os for at anmode om en gennemgang, hvis du mener, at det er en fejl, at dit link er blevet afvist eller fjernet.