Directrius referents a la idoneïtat i la propietat de l'empresa

No totes les empreses són aptes per tenir un perfil d'empresa a Google. Per ser-ho, han de complir els criteris que s'enumeren a sota. Els propietaris i els representants autoritzats que poden tenir un perfil d'empresa també han de seguir les directrius enumerades.

Empreses aptes

Per poder tenir un perfil d'empresa, una empresa ha d'oferir atenció presencial als clients durant l'horari indicat.

Hi ha algunes excepcions:

• Es permeten els caixers automàtics, els quioscos de lloguer de vídeos i les bústies de correu exprés. Si afegeixes aquestes ubicacions, has d'incloure la informació de contacte perquè els clients puguin obtenir ajuda.
  • Són aptes les empreses de temporada, com ara una pista de patinatge sobre gel que només obri els mesos d'hivern. Aquestes empreses han de tenir una senyalització permanent a la seva ubicació durant tot l'any.
  • Es permeten serveis de menjar només a domicili amb determinades condicions. Obtén informació sobre les marques de menjar virtuals.

Empreses no aptes

Aquests són alguns exemples d'empreses que no són aptes per tenir un perfil d'empresa:

• Propietats en venda o lloguer, com ara cases vacacionals, cases de mostra o apartaments buits. Les oficines comercials o de lísing sí que poden sol·licitar una verificació per determinar si són aptes.
  • Classes, reunions o serveis continuats en una ubicació que no és teva o que no tens autorització per representar.
  • Agents o empreses de generació de contactes.
  • Marques, organitzacions, artistes i altres empreses que només operen en línia.
  • Empreses que tenen com a adreça un apartat de correus o una bústia en un lloc remot.

Propietat

Només els propietaris de l'empresa o els representants autoritzats poden verificar i gestionar la informació d'empresa en un perfil d'empresa. Si vols compartir l'accés de gestió al teu perfil d'empresa amb altres usuaris, pots afegir un gestor.

En alguns casos, els permisos de propietat es poden revocar a causa d'un dels motius següents:

• No has iniciat la sessió al compte recentment.
  • L'empresa ha confirmat que tu o la teva agència ja no esteu autoritzats per gestionar aquesta pàgina.
  • No hem pogut contactar amb tu per correu electrònic després de diversos intents per confirmar la teva afiliació amb l'empresa.
  • Tu o un altre propietari del perfil heu eliminat el perfil d'empresa.
  • Has creat el teu perfil d'empresa a través d'un altre producte de Google i el perfil d'aquest producte s'ha suspès.

Si passa això, pots provar de tornar a verificar la propietat o sol·licitar-la al nou propietari de l'empresa seguint els passos que s'expliquen a l'article Resoldre conflictes de propietari

Directrius addicionals per a representants autoritzats

Qualsevol particular o empresa que gestiona la informació del perfil d'una empresa que no és de la seva propietat es considera un representant autoritzat. Exemples: una empresa de SEO o SEM externa; un amic del propietari de l'empresa; un proveïdor de comandes, programació o reserves en línia, o un proveïdor de xarxa afiliat.

Els representants autoritzats han de complir el següent:

L'incompliment d'aquestes polítiques pot comportar la suspensió del perfil d'empresa o del Compte de Google. Les contribucions subsegüents es bloquejaran quan el perfil o el compte s'hagi suspès per incompliment d'aquestes polítiques.