Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Richtlijnen voor geschiktheid en eigendom van het bedrijf

Niet alle bedrijven zijn geschikt voor een bedrijfsprofiel op Google. Bedrijven moeten aan de criteria hieronder voldoen om in aanmerking te komen voor een bedrijfsprofiel. Eigenaren en gemachtigde vertegenwoordigers van een bedrijfsprofiel moeten ook voldoen aan de vermelde richtlijnen.

Geschikte bedrijven

Een bedrijf moet klanten tijdens de vermelde openingstijden persoonlijk contact bieden om in aanmerking te komen voor een bedrijfsprofiel.

Hieronder staan enkele uitzonderingen:

• Geldautomaten, automaten voor videoverhuur en postbussen voor spoedverzendingen zijn toegestaan. Als u deze locaties toevoegt, moet u ook contactgegevens toevoegen. Zo kunnen klanten die ondersteuning nodig hebben contact opnemen.
  • Seizoensgebonden bedrijven, zoals een ijsbaan die alleen in de wintermaanden open is, komen in aanmerking. Voorwaarde is wel dat er het hele jaar door een permanent naambord op de locatie wordt getoond.
  • Maaltijdservices die alleen bezorgen, zijn toegestaan onder bepaalde voorwaarden. Lees meer over virtuele voedselmerken.

Ongeschikte bedrijven

Dit zijn voorbeelden van bedrijven die niet geschikt zijn voor een bedrijfsprofiel:

• Huur- of kooppanden, zoals vakantiehuizen, modelwoningen of leegstaande appartementen. Verkoop- of verhuurkantoren kunnen echter wel worden geverifieerd.
  • Een doorlopende service, cursus of bijeenkomst op een locatie waarvan u niet de eigenaar bent of die u niet vertegenwoordigt.
  • Leadgeneratiebureaus of -bedrijven.
  • Merken, organisaties, artiesten en andere bedrijven die alleen online zakendoen.
  • Als bedrijven een postbusadres hebben of hun post laten bezorgen op een afgelegen locatie, wordt dit niet geaccepteerd voor een bedrijfsprofiel.

Eigendom

Alleen eigenaren of gemachtigde vertegenwoordigers kunnen hun bedrijfsinformatie in een bedrijfsprofiel bevestigen en beheren. Als u de beheerderstoegang tot uw bedrijfsprofiel met anderen wilt delen, kunt u een beheerder toevoegen.

Het eigendom wordt mogelijk ingetrokken als er sprake is van het volgende:

• U heeft gedurende langere tijd niet ingelogd op uw account.
  • Het bedrijf heeft aangegeven dat u of uw bedrijf niet meer is gemachtigd om deze pagina te beheren.
  • We hebben u niet via e-mail kunnen bereiken na meerdere pogingen om uw banden met het bedrijf te bevestigen.
  • U of een andere profieleigenaar heeft uw profiel verwijderd.
  • U heeft uw bedrijfsprofiel via een ander Google-product gemaakt en dat productprofiel is opgeschort.

Als dat gebeurt, probeer dan het eigendom opnieuw te laten verifiëren of het eigendom aan te vragen bij de nieuwe bedrijfseigenaar. Volg hiervoor de stappen in het artikel Eigenaarsconflicten oplossen.

Aanvullende richtlijnen voor gemachtigde vertegenwoordigers

Alle personen en bedrijven die bedrijfsinformatie beheren voor een bedrijfsprofiel waarvan ze niet de eigenaar zijn, worden beschouwd als gemachtigde vertegenwoordigers. Voorbeelden: Een extern SEO-/SEM-bedrijf, een vriend van de eigenaar van het bedrijf, een aanbieder van online bestel-, plannings- of boekingsservices of een aanbieder van een partnernetwerk.

Gemachtigde vertegenwoordigers moeten aan het volgende voldoen:

Als dat beleid niet wordt nageleefd, kunnen het bedrijfsprofiel en/of het account worden opgeschort. Daaropvolgende bijdragen worden geblokkeerd als het profiel of account is opgeschort, omdat het niet voldoet aan dit beleid.