Indsend en appel angående indholds- og profilrelaterede begrænsninger i Virksomhedsprofil

For at sikre, at de oplysninger, der vises på Google, er af høj kvalitet, indfører vi muligvis begrænsninger for virksomhedsprofiler og indhold i Virksomhedsprofil, hvis vores retningslinjer ikke følges. Du kan bruge appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil til følgende formål:

• Appel af visse typer profilbegrænsninger og moderation af indhold, herunder afvisninger af indhold
  • Tjek af status for dine appeller

Før du begynder

Hvis din virksomhedsprofil ikke er verificeret, bliver indhold med relation til den muligvis ikke vist på Google. Tjek verificeringsstatussen for din profil, før du indsender en appel.

Indsend en appel

Suspenderede eller deaktiverede profiler

Klargør dokumentationsmaterialet

Vigtigt! Når du åbner formularen til dokumentationsmateriale, skal du indsende materialet inden for 60 minutter for at få det vedhæftet din appel.

Du bliver muligvis bedt om at tilføje dokumentationsmateriale til underbyggelse af din appel i en formular, der linkes til (valgfrit). Følgende typer dokumentation kan hjælpe med at styrke din appel:

• Virksomhedsregistreringsbevis
  • Virksomhedsautorisation
  • Skattecertifikater
  • Forbrugsregninger, der er sendt til virksomheden (f.eks. regninger for el, telefon, kabel-tv eller internet).

Tip! Når du indsender dokumentationsmateriale, skal du tjekke, at virksomhedsnavn og -adresse på dokumenterne stemmer overens med oplysningerne på den profil, du vil indsende en appel angående.

Indsend appellen

1. Åbn appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der er knyttet til din virksomhedsprofil.
  3. Vælg den virksomhedsprofil, du vil have genaktiveret.
  4. Der vises følgende i appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil:
    • Den profil, der er underlagt begrænsninger
    • Årsagen til det gennemgangsbaserede tiltag
    • Et link til den politik, der er blevet overtrådt
  5. Vælg Indsend en appel nederst til højre.
  6. Du bliver muligvis bedt om at tilføje dokumentationsmateriale til underbyggelse af din appel (valgfrit).
    • Vedhæft eventuelt dokumentationsmateriale i form af filer, som klart og tydeligt underbygger din appel, og vælg Send.
  7. Google gennemgår din appel og sender dig afgørelsen via mail.

Indsend en appel

Afviste ændringer af virksomhedsoplysninger

Vigtigt! Hvis din Google-konto eller virksomhedsprofil er blevet underlagt begrænsninger, skal den genåbnes/genaktiveres, før du kan indsende en appel angående indholdsrelaterede afgørelser. Få oplysninger om, hvordan du løser problemer med suspenderede virksomhedsprofiler.

Du kan bruge appelværktøjet til at indsende en appel vedrørende afviste redigeringer af disse oplysninger om din virksomhedsprofil:

• Virksomhedsnavn
  • Adresse
  • Markørplacering
  • Virksomhedskategori
  • Telefonnummer
  • Website
  • Opdatering, tilbud og begivenhedsopslag

Klargør dokumentationsmaterialet

Vigtigt! Når du åbner formularen til dokumentationsmateriale, skal du indsende materialet inden for 60 minutter for at få det vedhæftet din appel.

Du bliver muligvis bedt om at tilføje dokumentationsmateriale til underbyggelse af din appel i en formular, der linkes til (valgfrit). Følgende typer dokumentation kan hjælpe med at styrke din appel:

• Virksomhedsregistreringsbevis
  • Virksomhedsautorisation
  • Skattecertifikater
  • Forbrugsregninger, der er sendt til virksomheden (f.eks. regninger for el, telefon, kabel-tv eller internet).

Tip! Når du indsender dokumentationsmateriale, skal du tjekke, at virksomhedsnavn og -adresse på dokumenterne stemmer overens med oplysningerne på den profil, du vil indsende en appel angående.

Indsend appellen

1. Åbn appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil.
  2. Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der er knyttet til din virksomhedsprofil.
  3. Vælg den virksomhedsprofil, du vil indsende en appel angående.
  4. Der vises følgende i appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil:
    • En liste over afviste bidrag
    • Årsagen til det gennemgangsbaserede tiltag
    • Et link til den politik, der er blevet overtrådt
  5. Vælg den afgørelse, du vil indsende en appel angående.
  6. Vælg Indsend en appel nederst til højre.
  7. Valgfrit: Vedhæft filer med dokumentationsmateriale, og vælg Send.

Google gennemgår din appel og sender dig afgørelsen via mail.

Indsend en appel

Tip! Appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil kan vise en meddelelse om, at der hverken er modereret indhold eller begrænsninger af adgangstilladelser, der kan appelleres. Kontakt os, hvis du mener, at der kan indsendes en appel angående andet indhold underlagt begrænsninger. Vores team kan bekræfte, om du er kvalificeret til at indsende andre appeller.

Anmodninger om fjernelse af anmeldelser
Hvis du rapporterer en kundeanmeldelse, men vi træffer afgørelse om, den ikke overtræder Googles politikker, kan du indsende en engangsappel. Få oplysninger om, hvordan du indsender en engangsappel angående en afgørelse vedrørende en anmeldelse.
Andre indholdsbegrænsninger

Vigtigt: Hvis din Google-konto eller virksomhedsprofil er blevet suspenderet, skal den genåbnes, før du kan indsende en appel angående indholdsrelaterede afgørelser. Få oplysninger om, hvordan du løser problemer med suspenderede virksomhedsprofiler.

Hvis du vil indsende en appel angående andre typer afvist indhold, skal du kontakte os.

1. Vælg det mest relevante problem.
  2. Udfyld formularen.
  3. Klik på Send.

Tip! Hvis vores oprindelige svar ikke løser problemet, kan du besvare mailen, så vores supportteam kan hjælpe dig med at behandle din appel.

Indsend en appel angående flere end 10 virksomhedsprofiler

Sådan indsender du en appel angående flere end ti profiler:

1. Vælg den virksomhedsprofil, du vil indsende en appel angående, i appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil.
    • Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der er knyttet til din virksomhedsprofil.
  2. Når du har indsendt appellen, har du mulighed for at vedhæfte dokumentationsmateriale.
    • Klik på Ja, når du bliver spurgt, om appellen vedrører flere end ti profiler.
  3. Vedhæft et regneark med dokumentationsmateriale og virksomhedsprofil-id for hver profil. Få flere oplysninger om de forskellige typer dokumentationsmateriale.
  4. Klik på Send.

Tips!

• Det er kun statussen for den valgte profil, der ændres i appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil, og altså ikke statussen for de øvrige profiler, du har indsendt en appel angående.
  • Du modtager én mailnotifikation med afgørelsen vedrørende appellen angående den profil, du har valgt.

Tjek status for en appel i appelværktøjet

1. Sørg for, at du er logget ind på den Google-konto, der er knyttet til din virksomhedsprofil.
  2. Åbn appelværktøjet i Google Virksomhedsprofil.
  3. Vælg den virksomhedsprofil, som den indsendte appel angår.
  4. Find status for appellen til højre:
    • Indsendt
    • Godkendt
    • Ikke godkendt
    • Kan ikke appelleres
    • Kan appelleres

Flere muligheder for virksomheder i EØS

Hvis du er bosiddende i et medlemsland eller territorium inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), kan du henvise din appel til et tvistbilæggelsesorgan. Få flere oplysninger om disse muligheder.