Apel·lar contra les restriccions de perfils i contingut de Perfil d'empresa

Per mantenir informació d'alta qualitat a Google, pot ser que moderem els perfils d'empresa i el seu contingut que infringeixin les nostres directrius. Pots utilitzar l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google per:

• Apel·lar contra determinats tipus de restriccions de perfils i decisions de moderació de contingut, com ara els rebuigs de contingut.
  • Comprovar l'estat de les apel·lacions.

Abans de començar

Si no has verificat el teu perfil d'empresa, pot ser que el contingut que hi estigui relacionat no es mostri a Google. Comprova l'estat de verificació del teu perfil abans d'enviar una apel·lació.

Enviar una apel·lació

Per a perfils suspesos o desactivats

Preparar les proves

Important: un cop obris el formulari de proves, tens 60 minuts per enviar-lo. Si tardes més, no s'adjuntarà a l'apel·lació.

És possible que se't demani que afegeixis proves opcionals a un formulari enllaçat per donar suport a l'apel·lació. Proves que et poden ajudar a reforçar l'apel·lació:

• Registre oficial de l'empresa
  • Llicència comercial
  • Certificats tributaris
  • Factures de subministraments (electricitat, telèfon, televisió per cable, Internet, etc.) de l'empresa

Consell: per a tots els documents que enviïs com a prova, comprova que el nom i l'adreça de l'empresa coincideixen amb els del perfil per al qual vols presentar una apel·lació.

Enviar l'apel·lació

1. Obre l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google.
  2. Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  3. Selecciona el perfil d'empresa que vols restablir.
  4. L'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google mostra:
    • El perfil restringit
    • El motiu de l'acció de moderació
    • Un enllaç a la política infringida
  5. A la part inferior dreta, selecciona Envia una apel·lació.
  6. És possible que se't demani que afegeixis proves opcionals per donar suport a l'apel·lació.
    • Per afegir proves, adjunta fitxers que donin suport clarament a l'apel·lació i selecciona Envia.
  7. Google revisarà l'apel·lació i t'enviarà un correu electrònic amb la decisió.

Envia una apel·lació

Per a canvis d'informació de l'empresa rebutjats

Important: si el teu Compte de Google o perfil d'empresa estan restringits, s'han de restablir perquè puguis apel·lar contra qualsevol decisió sobre el contingut. Obtén informació sobre com pots corregir perfils d'empresa suspesos.

Pots utilitzar l'eina d'apel·lacions per enviar una apel·lació per canvis en aquestes dades del perfil d'empresa rebutjats:

• Nom de l'empresa
  • Adreça
  • Ubicació del marcador
  • Categoria empresarial
  • Número de telèfon
  • Lloc web
  • Publicacions de novetats, d'ofertes i d'esdeveniments

Preparar les proves

Important: un cop obris el formulari de proves, tens 60 minuts per enviar-lo. Si tardes més, no s'adjuntarà a l'apel·lació.

És possible que se't demani que afegeixis proves opcionals a un formulari enllaçat per donar suport a l'apel·lació. Proves que et poden ajudar a reforçar l'apel·lació:

• Registre oficial de l'empresa
  • Llicència comercial
  • Certificats tributaris
  • Factures de subministraments (electricitat, telèfon, televisió per cable, Internet, etc.) de l'empresa

Consell: per a tots els documents que enviïs com a prova, comprova que el nom i l'adreça de l'empresa coincideixen amb els del perfil per al qual vols presentar una apel·lació.

Enviar l'apel·lació

1. Obre l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google.
  2. Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  3. Selecciona el perfil d'empresa per a l'apel·lació que vols enviar.
  4. L'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google mostrarà:
    • Una llista de les contribucions rebutjades
    • El motiu de l'acció de moderació
    • Un enllaç a la política infringida
  5. Selecciona la decisió contra la qual vols apel·lar.
  6. A la part inferior dreta, selecciona Envia una apel·lació.
  7. (Opcional) Per afegir proves, adjunta fitxers i selecciona Envia.

Google revisarà l'apel·lació i t'enviarà un correu electrònic amb la decisió.

Envia una apel·lació

Consell: a l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google, pot ser que rebis un missatge que indiqui que no hi ha cap contingut moderat ni accés restringit contra els quals puguis apel·lar. Si creus que tens contingut restringit addicional contra el qual vols apel·lar, contacta amb nosaltres. El nostre equip pot confirmar si compleixes els requisits per enviar apel·lacions noves.

Per sol·licituds de supressió de ressenyes
Si informes de la ressenya d'un client, però la decisió diu que no infringeix les polítiques de Google, pots enviar una apel·lació única. Obtén informació sobre com pots enviar una apel·lació única contra una ressenya.
Per a altres restriccions de contingut

Important: si el teu Compte de Google o perfil d'empresa estan suspesos, s'han de restablir perquè puguis apel·lar contra qualsevol decisió sobre el contingut. Obtén informació sobre com pots corregir perfils d'empresa suspesos.

Per enviar una apel·lació per qualsevol altre tipus de contingut rebutjat, contacta amb nosaltres.

1. Selecciona el problema que estigui més relacionat.
  2. Emplena el formulari.
  3. Fes clic a Envia.

Consell: si el problema no es resol amb la nostra resposta inicial, respon al correu electrònic i l'equip d'assistència t'ajudarà a processar l'apel·lació.

Presentar apel·lacions per a més de 10 perfils d'empresa

Per enviar apel·lacions per a més de 10 perfils:

1. A l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google, selecciona el perfil d'empresa per al qual vulguis presentar una apel·lació.
    • Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  2. Un cop hagis enviat l'apel·lació, tens l'opció d'incloure-hi proves.
    • Se't preguntarà si l'apel·lació és per a més de 10 perfils. Fes clic a .
  3. Adjunta un full de càlcul que inclogui les proves i l'identificador de Perfil d'empresa de cada perfil. Obtén més informació sobre els tipus de proves.
  4. Fes clic a Envia.

Consells:

• A l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google, només canviarà l'estat del perfil que hagis seleccionat. L'estat dels altres perfils per als quals hagis presentat una apel·lació no s'actualitzarà.
  • Rebràs una notificació per correu electrònic amb la decisió sobre l'apel·lació del perfil que hagis seleccionat.

Comprovar l'estat d'una apel·lació a l'eina d'apel·lacions

1. Assegura't que hagis iniciat la sessió al Compte de Google relacionat amb el teu perfil d'empresa.
  2. Obre l'eina d'apel·lacions de Perfil d'empresa a Google.
  3. Selecciona el perfil d'empresa per a l'apel·lació que has enviat.
  4. A la dreta, trobaràs l'estat de l'apel·lació:
    • Enviat
    • Aprovat
    • No aprovat
    • No s'hi pot apel·lar
    • Apte per a l'apel·lació

Més opcions per a empreses a l'EEE

Si ets en un estat membre o territori de l'Espai Econòmic Europeu (EEE), pots dirigir la teva apel·lació a un òrgan de resolució extrajudicial de litigis. Obtén més informació sobre les opcions potencials.