Flet identiske virksomhedsprofiler

Denne artikel omhandler to identiske virksomheder i Google Maps. Gå til Profiler, der er markeret som en dublet, hvis din profil ikke vises, fordi den er markeret som en dublet.

Kvalifikation til fletning af profiler

Hvis du vil flette to virksomhedsprofiler, skal du kunne dokumentere, at de to profiler repræsenterer den samme virksomhed på én og samme lokation. Tjek retningslinjerne for kvalifikation for at få flere oplysninger.

Foreslå en ændring, eller fjern en identisk profil

Vigtigt! Hvis du flytter din virksomhed til en ny lokation, skal du ikke oprette en ny virksomhedsprofil. Gå til Tilføj eller rediger din virksomheds adresse for at få flere oplysninger.

Rapportér en dublet, eller foreslå en fletning i Google Maps

Hvis du vil opdatere oplysninger om et sted, kan du indsende et forslag.

Indsendte forslag bliver gennemgået. De anmeldelser, der er knyttet til de to profiler, kombineres, men der er risiko for, at svar på anmeldelser går tabt. Fletningen kan kun fuldføres, hvis der er tale om den samme virksomhed og oplysningerne er ens.

Rapportér en ikke-eksisterende virksomhed, og fjern den fra Google Maps

Hvis du vil have en side for en ikke-eksisterende virksomhed fjernet fra Google Maps, kan du markere et sted som ikke-eksisterende. Anmodningen bliver gennemgået. Hvis ændringen accepteres, bliver virksomhedssiden fjernet fra Maps sammen med alle de anmeldelser, billeder og opslag, der er knyttet til den.

Fjern en profil fra din konto

Hvis en virksomhed er registreret to gange på din konto og i Maps, kan du fjerne én af forekomsterne via kontoindstillingerne. Hvis du fjerner en profil, mister du de anmeldelser, billeder og opslag, der er knyttet til den. Hvis du vil undgå dette, kan du i stedet foreslå en ændring.

Tip! Hvis du redigerer din virksomheds adresse, bliver anmeldelserne automatisk knyttet til den nye adresse. Få oplysninger om, hvordan du flytter anmeldelser på tværs af virksomhedsprofiler.

Eksempler på virksomheder, der er kvalificerede til at blive flettet:

• En skønhedsklinik, der både vises som en frisørsalon og en øjenbrynssalon i Google Maps.
    Tip! Tilføj eller rediger tjenester, hvis du tilbyder forskellige tjenester. Du må ikke tilføje en separat virksomhedsside.
  • En virksomhedsprofil, der er registreret to gange i Google Maps med samme lokation, telefonnummer, adresse og navn.

Eksempler på virksomheder, der ikke er kvalificerede til at blive flettet:

• To forskellige butikker (i et indkøbscenter eller lignende), som har hver sit navn, åbenlyse forskelle mht. skiltning og drives som to separate virksomheder.
  • En virksomhed, hvis brandnavn er blevet ændret væsentligt. Tjek retningslinjerne for rebranding eller navneændring for at få flere oplysninger.

Hvornår bør du kontakte supportafdelingen?

Kontakt supportafdelingen i følgende tilfælde:

• Hvis du har foreslået en ændring i forbindelse med rapportering af en dublet og ikke har fået svar inden for 72 timer
  • Hvis du ved en fejl er kommet til at oprette en ny profil i stedet for at opdatere din virksomheds fysiske adresse

Når du har kontaktet supportafdelingen, bliver din anmodning gennemgået. Om nødvendigt bliver profilerne flettet. De anmeldelser, der er knyttet til de to profiler, kombineres, men der er risiko for, at svar på anmeldelser går tabt.