Hantera dina företagsprofiler på Sök och Maps

Nu hanterar du enskilda företagsprofiler direkt på Google Sök och Maps. Kontrollera att du har uppdaterat din profil så att din företagsinformation är korrekt och aktuell. Läs om hur du hanterar din profil direkt på Google.

Tips! Du hittar din företagsprofil genom att söka efter ”mitt företag” på Google.

Hantera flera profiler

Hanterare för Företagsprofil dirigerar dig till Google Sök där du kan hantera enskilda profiler. Om du har flera profiler kan du fortsätta hantera dem med vår Hanterare för Företagsprofil. Massfunktioner som uppladdning och nedladdning med hjälp av kalkylark samt samlade insikter är fortfarande tillgängliga. Läs mer om hur du hanterar flera profiler samtidigt.