The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Uw bedrijfsprofielen beheren op Zoeken en Maps

Afzonderlijke bedrijfsprofielen worden nu rechtstreeks beheerd op Google Zoeken en in Maps. Check en update uw profiel om uw bedrijfsinformatie correct en up-to-date te houden. Meer informatie over hoe u uw profiel rechtstreeks kunt beheren op Google.

Tip: Zoek op Google naar 'mijn bedrijf' als u uw bedrijfsprofiel wilt bekijken.

Meerdere profielen beheren

Bedrijfsprofielmanager leidt u naar Google Zoeken om afzonderlijke profielen te beheren. Als u meerdere profielen heeft, kunt u deze blijven beheren met Bedrijfsprofielmanager. Bulkfuncties zoals uploaden en downloaden met spreadsheets en bulkinzichten zijn nog steeds beschikbaar. Meer informatie over hoe u profielen bulksgewijs beheert