Administrer dine virksomhedsprofiler på Søgning og Maps

Individuelle virksomhedsprofiler administreres nu direkte på Google Søgning og i Maps. Sørg for at tjekke og opdatere din profil, så dine virksomhedsoplysninger altid er korrekte. Få oplysninger om, hvordan du administrerer din profil direkte på Google.

Tip! Du kan finde din virksomhedsprofil ved at søge efter "min virksomhed" på Google.

Administrer flere profiler

Fra Profiladministrator bliver du ført videre til Google Søgning, hvor du kan administrere individuelle profiler. Hvis du har flere profiler, kan du fortsætte med at administrere dem ved hjælp af Profiladministrator. Massefunktioner såsom masseindsigt samt upload og download af regneark er stadig tilgængelige. Få oplysninger om, hvordan du administrerer flere profiler på én gang.