Gestionar els perfils d'empresa a la Cerca i a Maps

Ara els perfils d'empresa individuals es gestionen directament a la Cerca de Google i a Maps. Assegura't de comprovar i d'actualitzar el teu perfil perquè la informació d'empresa sigui precisa i estigui actualitzada. Obtén informació sobre com pots gestionar el teu perfil directament a Google.

Consell: per trobar el teu perfil d'empresa, cerca "la meva empresa" a Google.

Gestionar diversos perfils

El Gestor de perfils d'empresa et dirigeix a la Cerca de Google per gestionar perfils individuals. Si tens diversos perfils, pots continuar gestionant-los amb el Gestor de perfils d'empresa. Les funcions massives, com ara la pujada i la baixada mitjançant un full de càlcul i estadístiques de manera massiva, encara estan disponibles. Obtén informació sobre com pots gestionar perfils de manera massiva.