Siirtyminen Google My Business ‐sovelluksesta Google Mapsiin ja Hakuun

Google My Business ‑mobiilisovellus ei ole enää saatavilla. Voit pitää Yritysprofiilisi ajan tasalla Google Mapsin ja Google Haun kautta ja tavoittaa asiakkaat siellä, missä he ovat. Katso, miten voit ylläpitää profiiliasi suoraan Googlessa.

Tärkeää: Asiakkaat voivat löytää Yritysprofiilisi entiseen tapaan ja tehdä siinä samoja asioita kuin ennenkin. Löydät Yritysprofiilisi datan jatkossa Google Maps ‐mobiilisovelluksen ja Google Haun kautta.

Näin pääset alkuun

Profiilin ylläpitäminen Google Maps ‐mobiilisovelluksessa

Mobiililaitteella toimiva Google Maps ‑sovellus tukee useimpia Google My Business ‐sovelluksessa olleita ominaisuuksia ja toimintoja. Voit siis edelleen tehdä esimerkiksi seuraavia asioita:

Jos käytät edelleen Google My Business ‐sovellusta, pääset Yritysprofiiliisi Google Haun tai Google Maps ‐mobiilisovelluksen kautta. Jos sinulla ei vielä ole Google Maps ‐sovellusta, lataa se Google Play Kaupasta.