Transició de Google My Business a Google Maps i la Cerca

L'aplicació Google My Business ja no està disponible. Per mantenir el teu perfil d'empresa actualitzat i arribar als clients siguin on siguin, pots utilitzar l'aplicació Google Maps i la Cerca de Google. Obtén informació sobre com pots gestionar el teu perfil directament a Google.

Important: no hi ha cap canvi en la manera en què els clients poden veure el teu perfil d'empresa i interaccionar-hi. Pots continuar accedint a les dades del teu perfil d'empresa a través de l'aplicació mòbil Google Maps i de la Cerca de Google.

Comença

1. Al dispositiu mòbil, obre l'aplicació Google Maps i ves a la pestanya "Empresa" per gestionar fàcilment la teva empresa.
    • Consell: fes servir el mateix Compte de Google que utilitzes per iniciar la sessió al teu perfil d'empresa.
  2. Obtén informació sobre com pots trobar el perfil.

Gestionar el perfil d'aplicació de Google Maps mitjançant la pestanya Empresa

L'aplicació Google Maps admet la majoria de les funcions disponibles a l'aplicació Google My Business. Encara pots:

Si no tens l'aplicació Google Maps, baixa-la des de Google Play Store.