Geavanceerde profielinstellingen voor Google Zoeken

U kunt veel geavanceerde instellingen voor uw bedrijfsprofiel rechtstreeks vanuit Google Zoeken updaten. Als u de geavanceerde instellingen opent, kunt u de Google Assistent instellen om:

• Te helpen afspraken te accepteren
  • Labels en winkelcodes te gebruiken om spreadsheets te ordenen

Geavanceerde instellingen updaten

1. Zorg dat u bent ingelogd met het account waarmee u uw bedrijfsprofiel beheert.
  2. Zoek op Google Zoeken naar uw exacte bedrijfsnaam om uw bedrijfsprofiel te vinden.
  3. Selecteer zo nodig Profiel bekijken om het bedrijfsprofiel te beheren.
  4. Selecteer Menu Menu en dan Instellingen voor bedrijfsprofiel.

Beschikbare instellingen

• Bedrijfsprofiel-ID: u kunt deze ID met Google Support delen via telefoon, chat, e-mail en andere kanalen.
  • Gebeld worden door de Google Assistent: u kunt aan- of uitzetten dat u automatische telefoontjes van Google wilt krijgen om afspraken te accepteren of informatie up-to-date te houden. Meer informatie over telefoontjes van Google Assistent
  • Labels: voeg labels toe om meerdere profielen in uw spreadsheet voor bulkupload te groeperen. Meer informatie over labels voor bulkuploads
  • Winkelcode: Als u meerdere bedrijven heeft, gebruikt u winkelcodes. Ga naar business.google.com/locations om winkelcodes te vinden. Gebruik de winkelcodes in uw spreadsheet voor bulkupload. Als u advertenties met lokale voorraad wilt tonen, zijn winkelcodes vereist. Meer informatie over winkelcodes
  • Google Ads-telefoonnummer: Met deze instelling toont u in de locatie-extensie een ander telefoonnummer dan het nummer in uw bedrijfsprofiel. Als u Google Ads aan uw bedrijfsprofiel heeft gekoppeld en via Google Ads een locatiecomponent gebruikt, is een telefoonnummer voor gebruik in Google Ads vereist. Meer informatie over locatiecomponenten