Configuració avançada del perfil des de la Cerca de Google

Pots actualitzar moltes de les opcions de configuració avançades del perfil d'empresa directament des de la Cerca de Google. Quan accedeixis a aquestes opcions, pots definir l'Assistent de Google perquè:

• T'ajudi a acceptar reserves.
  • Utilitzi etiquetes i codis de botiga per organitzar els fulls de càlcul.

Actualitzar la configuració avançada

1. Comprova que hagis iniciat la sessió amb el compte que fas servir per gestionar el teu perfil d'empresa.
  2. Per trobar el teu perfil d'empresa, cerca el nom exacte de l'empresa a la Cerca de Google.
  3. Si cal, selecciona Mostra el perfil per gestionar el perfil d'empresa.
  4. Selecciona Menú Menú i, a continuació, Configuració del perfil d'empresa.

Opcions de configuració disponibles

• Identificador de Perfil d'empresa: pots compartir aquest identificador amb l'assistència de Google per telèfon, xat, correu electrònic o altres canals.
  • Trucades de l'Assistent de Google: activa o desactiva les trucades automàtiques de Google que t'ajuden a acceptar reserves o mantenir la informació actualitzada. Obtén més informació sobre les trucades telefòniques de l'Assistent de Google.
  • Etiquetes: afegeix etiquetes per agrupar diversos perfils al full de càlcul de pujada massiva. Obtén més informació sobre les etiquetes per a pujades massives.
  • Codi de botiga: si tens diverses empreses, utilitza els codis de botiga. Per consultar-los, ves a business.google.com/locations. Pots utilitzar-los al full de càlcul de pujada massiva. Si vols utilitzar anuncis d'inventari local, necessitaràs els codis de botiga. Obtén més informació sobre els codis de botiga.
  • Número de telèfon de Google Ads: aquesta opció de configuració et permet mostrar al recurs d'ubicació un número de telèfon diferent del número que es mostra al teu perfil d'empresa. Si has enllaçat Google Ads a un perfil d'empresa i utilitzes el recurs d'ubicació de Google Ads, cal que facis servir un número de telèfon de Google Ads. Obtén més informació sobre els recursos d'ubicació.