Angiv avancerede profilindstillinger via Google Søgning

Du kan opdatere nogle avancerede indstillinger for din virksomhedsprofil direkte i Google Søgning. Når du har adgang til dine avancerede indstillinger, kan du indstille Google Assistent til at:

• Hjælper dig med at acceptere bookinger
  • Brug etiketter og butikskoder til at organisere regneark

Opdater avancerede indstillinger

1. Sørg for, at du er logget ind med den konto, du bruger til at administrere din virksomhedsprofil.
  2. Du kan finde din virksomhedsprofil ved at søge efter det præcise virksomhedsnavn i Google Søgning.
  3. Vælg om nødvendigt Se profil for at administrere din virksomhedsprofil.
  4. Vælg Menu Menu og så Indstillinger for virksomhedsprofil.

Tilgængelige indstillinger

• Id for virksomhedsprofil: Du kan oplyse dette id til Google Support via telefon, chat, mail eller andre kanaler.
  • Google Assistent-opkald: Aktivér eller deaktiver automatiske opkald fra Google, der hjælper dig med at acceptere bookinger eller holde oplysninger opdateret. Få flere oplysninger om telefonopkald fra Google Assistent.
  • Etiketter: Tilføj etiketter for at gruppere flere profiler i dit regneark til masseupload. Få flere oplysninger om etiketter til masseuploads.
  • Butikskode: Hvis du har flere virksomheder, kan du bruge butikskoder. Gå til business.google.com/locations for at finde butikskoder. Du kan bruge butikskoder i dit regneark til masseupload. Hvis du vil bruge annoncer for lokalt butikslager, skal du bruge butikskoder. Få flere oplysninger om butikskoder.
  • Google Ads-telefonnummer: Denne indstilling giver dig mulighed for at vise et andet telefonnummer i lokationsaktivet end det nummer, der vises på din virksomhedsprofil. Hvis du tilknytter Google Ads en virksomhedsprofil og bruger lokationsaktivet i Google Ads, skal du bruge et telefonnummer til Google Ads. Få flere oplysninger om aktiver til lokation.