Yhteydenpito asiakkaisiin

Ylläpitämällä yritysprofiiliasi voit auttaa asiakkaita ottamaan yhteyttä yritykseesi.

Asiakkaiden kanssa viestiminen

Asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä reaaliajassa yritysprofiilisi kautta, kun otat käyttöön viestit. Voit vastata kysymyksiin, kertoa yrityksesi tarinan ja saada yrityksellesi lisää asiakkaita. Viestit sopivat parhaiten yrityksen ja sen asiakkaiden väliseen viestintään. Varmista hyvä asiakaskokemus seuraamalla viestejä koskevia ohjeita.

Katso ohjeet viestien käyttöönottoon.

Varausten hallinnointi

Kun hoidat varauksia toisen varauspalvelujen tarjoajan kautta, saat käyttöösi verkko- ja sovelluspalveluita, joissa voidaan hyödyntää saumattomasti asiakkaidesi Google-tilejä. Lisäksi asiakkaasi saavat automaattiset varausmuistutukset esimerkiksi Kalenterin ja muiden Google-tuotteiden kautta.

Kaikki Varaa Googlen kautta ‐ominaisuuden kautta tehdyt varaukset näkyvät Yritysprofiilisi Varaukset-välilehdellä.

Vinkki: Kaikki palveluyritykset eivät täytä varausominaisuuden ehtoja. Katso ohjeet varausten käyttöönottoon yritysprofiilin kautta.

Tarjouspyyntöjen käyttöönotto

Kun laitat tarjouspyyntöominaisuuden päälle, asiakkaat voivat pyytää tarjouksia palveluistasi suoraan Googlessa näkyvän Yritysprofiilisi kautta. Lue lisää tarjouspyynnöistä.

Jos olet laittanut viestit päälle, Haussa näkyvässä Yritysprofiilissasi voi näkyä Pyydä tarjous ‑painike. Sen avulla asiakkaat voivat pyytää tarjousta palveluistasi.

Voit vastata suoraan ilmoituksesta. Tämän ansiosta voit tarkistaa tarjouspyynnöt helposti ja ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kun saat uuden viestin, on tärkeää, että vastaat siihen 24 tunnin kuluessa. Lue lisää vastausaikaa koskevista vaatimuksista.