Interaccionar amb els clients

Si gestiones personalment el teu perfil d'empresa, els clients poden sentir-se més còmodes a l'hora d'interaccionar amb la teva empresa.

Enviar missatges als clients

Si actives la funció de missatges, els clients poden contactar amb la teva empresa en temps real des del teu perfil d'empresa. Pots aclarir dubtes, explicar la teva història i atreure més clients a l'empresa. Els missatges funcionen millor com a conversa entre la teva empresa i els clients. Per assegurar-te que els clients gaudeixin de la millor experiència possible, segueix aquestes directrius per als missatges.

Obtén informació sobre com pots configurar la funció de missatges.

Gestionar reserves

En gestionar les reserves mitjançant un altre proveïdor de reserves, gaudiràs de serveis web i d'aplicacions que s'integren perfectament al Compte de Google del teu client. A més, els clients poden aprofitar els recordatoris automàtics de reserves i la integració amb productes de Google, com ara Calendar.

A la pestanya "Reserves" del teu perfil, pots gestionar les opcions de reserva, que també inclouen Reserva amb Google.

Consell: no totes les empreses de serveis són aptes per utilitzar la funció de reserva. Obtén informació sobre com pots configurar reserves a través d'un perfil d'empresa.

Activar la funció de pressupostos

Si actives la funció de pressupostos, els clients poden sol·licitar un pressupost dels teus serveis directament des del teu perfil d'empresa a Google. Obtén més informació sobre les sol·licituds de pressupost.

Si has activat els missatges, pot ser que es mostri el botó "Sol·licita un pressupost" al perfil d'empresa a la Cerca. Els clients poden utilitzar aquest botó per sol·licitar un pressupost dels teus serveis.

Pots respondre directament des de la notificació. Aquestes opcions et permeten revisar fàcilment les sol·licituds de pressupost i connectar amb clients potencials.

Quan reps un missatge nou, és important que hi responguis en un termini de 24 hores. Obtén més informació sobre els requisits de temps de resposta.