Endringer i resultatdata

Rapporteringen av resultatene du oppnår med bedriftsprofilen din, integreres tettere med profilen du har på Søk og Maps. Du får tilgang til flere av de sentrale profilberegningene direkte fra bedriftsprofilen. Vi skal begynne med interaksjoner, så du kan se hvor ofte folk har kontaktet deg. Flere beregninger blir lagt til i løpet av de kommende månedene, og med utgangspunkt i disse genereres det detaljerte rapporter om søk og hvor mange som har sett profilen.

Når disse beregningene inngår i resultatrapportene, fjernes etter hvert de eldre versjonene av disse beregningene fra applattformene for Administrering av Bedriftsprofil og Google Min bedrift.

Resultatrapportering er foreløpig tilgjengelig på Søk, og Maps står snart for tur.

Du kan finne data fra de siste seks månedene. Resultatene dine kan du gjennomgå ved å velge egendefinerte tidsperioder. Interaksjonsberegningene oppdateres daglig, mens andre beregninger oppdateres hver måned.

Gjennomgå resultatrapporteringen

Du kan gjennomgå de nye beregningene i bedriftsprofilen din ved å gå til resultatrapporteringen:

1. Gå til bedriftsprofilen din. Se hvordan du finner den.
  2. Velg Markedsfør og så Resultat.
    • Tips: Bruk Google Søk på en datamaskin til å velge Resultater.
  3. Velg datoperioden rapporten skal omfatte, øverst på siden.
  4. Velg Bruk.

Nytt fokus i rapporteringen om bedriftsprofilen

Viktig: Vi kan ikke fastslå nøyaktig når de enkelte endringene finner sted. Vi oppdaterer denne artikkelen etter hvert som vi gjør endringer. Oppdateringer kan inkludere dette:

• Ny oppdateringsfrekvens for beregninger: Vi kan oppdatere hvor ofte verdiene i beregningene kalkuleres (dataene oppdateres f.eks. på slutten av måneden).
  • Nye beregninger: Beregningene i resultatrapporteringen endres i løpet av de neste månedene og skal omfatte nye data som aldri tidligere er vist på resultatsiden i Google-bedriftsprofilen.
  • Beregninger med små/ingen endringer: Visse beregninger flyttes over i resultatrapporteringen uten betydelige endringer.

I tabellen nedenfor kunngjør vi når vi gjør endringer i de eksisterende beregningene eller innfører nye beregninger i resultatrapportene.

Beregning Endring
Meldinger

I mars 2022 lanserte vi svarfrekvensen for og den gjennomsnittlige svartiden på meldinger. Svarfrekvensen for meldinger er prosentandelen av alle meldingene du svarte på per måned. Den gjennomsnittlige svartiden viser hvor raskt du svarer på meldinger på månedsbasis.

• Du har tilgang til disse dataene i opptil seks måneder.
  • Dataene oppdateres med en forsinkelse på tre dager.
  • Du kan velge månedlig rapportering i datovelgeren.
Nettstedsklikk

Vi har lagt til antallet klikk som viderekobler brukere fra bedriftsprofilen din til nettstedet ditt, i Interaksjoner-delen på resultatsiden.

Nettstedsklikk i resultatrapporteringen på Søk omfatter ikke klikk på nettstedet som kommer via Google-bedriftsprofiler. Dette betyr at antallet klikk som vises i Interaksjoner-delen, kan avvike fra tallene i resultatrapporteringen.

Forespørsler om veibeskrivelse

Vi har lagt til antallet forespørsler om veibeskrivelse i Interaksjoner-delen på resultatsiden på Søk.

I denne beregningen kan du se hvor mange unike kunder som har bedt om veibeskrivelse til bedriften din, og den geografiske posisjonen til disse personene. Vi har endret måten vi registrerer unike forespørsler om veibeskrivelser på, for å ta høyde for faktorer som nettsøppel, avbrutte forespørsler om veibeskrivelse og brukere som (utilsiktet) trykker flere ganger for å be om veibeskrivelse. Vi forventer at den nye beregningen for forespørsler om veibeskrivelse bedre skal gjenspeile det reelle antallet ganger enkeltkunder ber om veibeskrivelse til bedriften.

Nå som vi fortsatt eksperimenterer med den nye beregningen, kan du bruke den eldre versjonen av denne beregningen i API-et, på resultatsiden og ved å laste den ned som regneark. Finn ut mer om dette i API-utviklerdokumentasjonen.

Søk

Søkeord som er brukt for å finne bedriften din

Dataene om søk oppdateres månedlig i stedet for hvert kvartal. Du har tilgang til disse dataene i opptil seks måneder.

Antallet personer som har sett bedriftsprofilen din

Vi lanserte denne beregningen i februar 2021.

Beregning for resultatrapportering som representerer antallet personer som har sett bedriftsprofilen din. Her ser du detaljert informasjon inndelt etter enhet (f.eks. mobil eller datamaskin) eller plattform (f.eks. Søk eller Maps).

Matbestillinger

I februar 2022 lanserte vi beregningen for matbestillinger. Beregning for resultatrapportering som representerer antallet bestillinger direkte fra Google-bedriftsprofilen din, med henting eller levering via en Order with Google-leverandør. Gjennomgå tilgjengelige Order with Google-leverandører

Last ned beregningene dine

Du har fortsatt tilgang til beregninger per nedlasting og via API-et.

Hvis du bare har én bedrift, kan du laste ned resultater https://business.google.com/locations. Hvis du administrerer flere bedriftsprofiler, kan du følge fremgangsmåten for å se resultatdata om flere bedrifter samtidig.