Muutoksia tulosdataan

Yritysprofiilin tulosraportti tulee integroitumaan tiiviimmin Haussa ja Mapsissa olevaan profiiliisi. Jatkossa pääset useampaan keskeiseen profiilimittarin suoraan yritysprofiilistasi. Ensimmäisenä käytettäväksi tulee aktivointeja seuraava mittari, jonka avulla näet, miten usein ihmiset ovat ottaneet yritykseesi yhteyttä. Tulevina kuukausina saataville tulee lisää mittareita sekä yksityiskohtaisia raportteja, joista näet muun muassa hakuihin liittyvää tietoa ja profiilisi nähneiden käyttäjien määrän.

Kun mittarit on lisätty tulosraportteihin, niiden vanhemmat versiot poistetaan Yritysprofiilien ylläpidosta.

Tulosraportit ovat tällä hetkellä käytettävissä Haussa ja tulevat pian saataville myös Mapsiin.

Löydät dataa kuudelta viime kuukaudelta. Valittuasi ajanjakson voit nähdä mm. päivittäin päivittyvät tilastot käyttäjien aktiivisuudesta ja kuukausittain päivittyvän muun datan.

Kehitysraportin tarkistaminen

Voit nähdä yritysprofiilisi mittarit tulosraporteista:

1. Mene Yritysprofiiliisi. Katso, miten löydät profiilin.
  2. Valitse Markkinoi ja sitten Tulokset.
    • Vinkki: Valitse tietokoneella Google Hausta Tulokset.
  3. Valitse sivun yläreunasta raportin ajanjakso.
  4. Valitse Käytä.

Yritysprofiilin uudelleentarkennus

Tärkeää: Emme voi kertoa yksittäisten muutosten aikatauluista, ennen kuin muutokset tehdään. Päivitämme tämän artikkelin muutosten yhteydessä. Muutokset voivat olla seuraavanlaisia:

• Mittarin uusi päivitystiheys: Saatamme päivittää sitä, miten usein mittarin arvo lasketaan (data voidaan päivittää esimerkiksi kuun lopussa).
  • Uusia mittareita: Tulosraporttien mittareita kehitetään tulevina kuukausina. Niihin sisällytetään uutta dataa, joka ei ole näkynyt aiemmin Google Yritysprofiilin Tulokset-sivulla.
  • Ennallaan säilyvät mittarit: Osa mittareista siirretään tulosraportteihin ilman merkittäviä muutoksia.

Alla olevassa taulukossa kerrotaan tulevista mittareiden muutoksista tai uusista mittareista, jotka lisätään tulosraportteihin.

Mittari Muutos
Viestit

Julkaisimme maaliskuussa 2022 Vastausprosentti- ja Keskimääräinen vastausaika ‑mittarit. Vastausprosentti kertoo, kuinka suureen osaan viesteistä olet vastannut kuukaudessa. Keskimääräinen vastausaika kertoo, kuinka nopeasti olet vastannut viesteihin kuukauden aikana.

• Tämä data on käytettävissä kuusi kuukautta.
  • Se päivittyy kolmen päivän viiveellä.
  • Voit valita kuukausiraportoinnin käyttämällä päivämäärävalitsinta.
Verkkosivuston klikkaukset

Olemme lisänneet Yritysprofiilista yrityksen verkkosivustolle vievien klikkausten määrän Tulokset-sivun Aktivoitumiset-osioon.

Haun tulosraporteissa olevat verkkosivuston klikkaukset eivät sisällä Google Yritysprofiili ‑verkkosivustoilta yrityksen sivustolle tulevia klikkauksia. Tämän vuoksi Interaktiot-kohdassa saattaa näkyä eri määrä klikkauksia kuin tulosraporteissa.

Reittiohjepyynnöt

Olemme lisänneet Haussa reittiohjepyynnöt Tulokset-sivun Aktivoitumiset-osioon.

Tämä mittari ilmaisee reittiohjeita yritykseesi pyytäneiden yksittäisten asiakkaiden määrän ja sijainnin. Olemme muuttaneet yksittäisten asiakkaiden määrän laskutapaa, jotta toistuvien napautusten, reittiohjepyyntöjen peruutusten ja roskapostin aiheuttamat ongelmat voitaisiin ottaa huomioon. Toivomme tällä muutoksella saavuttavamme sen, että uusien reittiohjepyyntöjen mittari vastaisi paremmin yksittäisten asiakkaiden määrää.

Tähän uuteen mittariin liittyvien kokeilujen aikana vanha Reittiohjepyynnöt-versio on yhä käytettävissä Tulokset-sivulla laskentataulukkona ja APIn kautta. Lue lisää API-kehittäjien ohjeista.

Haut

Hakulausekkeet, joiden avulla yrityksesi on löydetty

Haut päivittyvät kuukausittain (ei neljännesvuosittain). Tämä data on käytettävissä kuusi kuukautta.

Yritysprofiiliasi katsoneiden käyttäjien määrä

Tämä mittari otettiin käyttöön helmikuussa 2021.

Tämä tulosraportointimittari kertoo, kuinka moni on katsonut Yritysprofiiliasi. Tiedot on eritelty laitteen (esim. tietokone ja mobiililaite) tai alustan (esim. Haku ja Maps) mukaan.

Ruokatilaukset

Ruokatilaukset-mittari otettiin käyttöön helmikuussa 2022. Tämä tulosraporttimittari kertoo sellaisten tilausten määrän, joille on valittu nouto tai kotiinkuljetus ja jotka on tehty suoraan Google Yritysprofiilistasi Order with Google ‐palveluntarjoajan kautta. Katso Order with Google ‐palveluntarjoajat.

Lataa mittarisi

Mittarit ovat ladattavissa ja käytettävissä sovellusliittymän kautta.

Jos sinulla on yksi yritys, voit ladata tulokset osoitteesta https://business.google.com/locations. Jos hoidat useita Yritysprofiileja, seuraa näitä ohjeita.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita