Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Wijzigingen in uw prestatiegegevens

De prestatierapporten voor bedrijfsprofielen komen dichter bij uw profiel op Google Zoeken en Maps. U krijgt rechtstreeks vanuit uw bedrijfsprofiel toegang tot de belangrijkste statistieken uit dat profiel. We beginnen met interacties om u te laten zien hoe vaak mensen contact met u hebben opgenomen. De komende maanden volgen er meer statistieken, waaronder gedetailleerde rapporten over zoekopdrachten en het aantal mensen dat uw profiel heeft bekeken.

Nadat statistieken aan prestatierapporten zijn toegevoegd, worden de oudere versies van die statistieken uiteindelijk verwijderd uit Bedrijfsprofielmanager.

Prestatierapporten zijn op dit moment beschikbaar via Google Zoeken en binnenkort ook via Maps.

Prestatierapporten bevatten gegevens over de afgelopen 6 maanden. U kunt uw prestaties controleren door de gewenste perioden te selecteren. Interactiestatistieken worden dagelijks geüpdatet en de overige statistieken eens per maand.

Uw prestatierapporten beoordelen

Als u de nieuwe statistieken voor uw bedrijfsprofiel wilt bekijken, gaat u naar Prestatierapporten:

1. Ga naar uw bedrijfsprofiel. Meer informatie over hoe u uw profiel kunt vinden
  2. Selecteer Promoten en dan Prestaties.
    • Tip: Selecteer op uw desktop in Google Zoeken de optie Prestaties.
  3. Selecteer bovenaan de pagina een periode voor uw rapport.
  4. Selecteer Toepassen.

Geherstructureerde rapportage over het bedrijfsprofiel

Belangrijk: We kunnen niet aangeven wanneer elke afzonderlijke wijziging wordt doorgevoerd. We updaten dit artikel nadat er wijzigingen zijn doorgevoerd. Dit zijn voorbeelden van mogelijke updates:

• Nieuwe updatefrequentie voor statistische gegevens: Mogelijk veranderen we de frequentie waarmee een statistiek wordt berekend (bijvoorbeeld gegevensupdates aan het eind van de maand).
  • Toevoeging van nieuwe statistieken: De statistieken die in prestatierapporten zijn opgenomen, worden in de komende maanden aangepast. Zo worden er nieuwe gegevens in opgenomen die nog nooit op de pagina Prestaties van Google Bedrijfsprofiel hebben gestaan.
  • Ongewijzigde statistische gegevens: Bepaalde statistieken worden zonder belangrijke wijzigingen overgezet naar prestatierapporten.

In de onderstaande tabel worden wijzigingen in bestaande statistieken of nieuwe statistieken voor prestatierapporten aangekondigd.

Statistiek Wijziging
Berichten

In maart 2022 hebben we Reactiepercentage berichten en Gemiddelde reactietijd gelanceerd. De statistiek Reactiepercentage berichten toont het percentage van de berichten dat u per maand heeft beantwoord. De statistiek Gemiddelde reactietijd geeft aan hoe snel u op uw berichten heeft gereageerd per maand.

• Deze gegevens zijn maximaal 6 maanden beschikbaar.
  • De gegevens worden vernieuwd met een vertraging van 3 dagen.
  • Maandelijkse rapportage wordt gekozen in de datumkiezer.
Websiteklikken

We hebben het aantal klikken naar uw website vanuit uw bedrijfsprofiel toegevoegd in het gedeelte Interacties op de pagina Prestaties.

De statistiek Websiteklikken in de prestatierapporten voor Zoeken omvat geen klikken naar de website vanaf websites voor Google Bedrijfsprofiel. Het aantal klikken in het gedeelte Interacties kan daarom afwijken van de cijfers in prestatierapporten.

Verzoeken voor routes

We hebben verzoeken voor routes toegevoegd aan het gedeelte Interacties op de pagina Prestaties op Zoeken.

De statistiek toont het aantal en de locatie van unieke klanten die een route naar uw bedrijf hebben opgevraagd. We hebben de manier veranderd waarop we unieke verzoeken voor routes bijhouden en houden nu rekening met onder meer meerdere tikken, geannuleerde verzoeken voor routes en spam. We verwachten dat de nieuwe statistiek voor verzoeken voor routes beter overeenkomt met het aantal keren dat individuele klanten een route naar uw bedrijf hebben opgevraagd.

Terwijl we experimenteren met de nieuwe statistiek, is de oude versie van verzoeken voor routes beschikbaar op de pagina Prestaties, via een downloadbare spreadsheet en in de API. In onze API-documentatie voor ontwikkelaars vindt u meer informatie.

Zoekopdrachten

Zoekopdrachten die zijn gebruikt om uw bedrijf te vinden

Zoekopdrachten worden maandelijks geüpdatet in plaats van elk kwartaal. Deze gegevens zijn maximaal 6 maanden beschikbaar.

Het aantal mensen dat uw bedrijfsprofiel heeft bekeken

We hebben deze statistiek in februari 2021 gelanceerd.

Statistiek voor prestatierapportage die aangeeft hoeveel mensen uw bedrijfsprofiel hebben bekeken. Het rapport bevat een uitsplitsing per apparaat, zoals computer en mobiel, of per platform, zoals Zoeken of Maps.

Maaltijdbestellingen

In februari 2022 lanceerden we de statistiek Maaltijdbestellingen. Statistiek voor prestatierapportage die aangeeft hoeveel bestellingen rechtstreeks via uw Google-bedrijfsprofiel zijn geplaatst voor ophalen of bezorgen bij een provider van Bestellen met Google. Aanbieder van Bestellen met Google controleren

Uw statistische gegevens downloaden

Statistische gegevens blijven beschikbaar om te downloaden en via de API.

Als u één bedrijf heeft, kunt u prestatiegegevens downloaden via https://business.google.com/locations. Als u meerdere bedrijfsprofielen beheert, volgt u de stappen om prestatiegegevens bulksgewijs te openen.