Snabbstartsguide: Så här lägger du till en ny bok

Steg 4: Ange prisinställningar

På fliken Prissättning anger du hur mycket du tar för boken. Så här lägger du till prisinställningar:
  1. Klicka på nedåtpilen nedåtpil bredvid valutan och välj en valuta.
  2. Skriv priset.
  3. Klicka på nedåtpilen nedåtpil i fältet bredvid priset och ange var priset gäller.
    1. Du kan hoppa till ett land i listan genom att skriva första bokstaven i landets namn.
    2. Om du väljer Hela världen eller EES kan du välja länder som ska vara undantagna under Undantaget.
  4. Klicka på Lägg till pris och upprepa steg 1–4 om du vill lägga till fler priser.
  5. Klicka på Spara och fortsätt.

Läs mer om valutakonvertering för böcker och bokpriser på Google Play.

Avancerade inställningar

Du kan även ange avancerade prisinställningar för böckerna.

Fullständig lista med avancerade inställningar

• Är priset inklusive skatt?
  •  Gäller regler om fast pris? (Det här alternativet är bara tillgängligt om du har angett att det finns lagar om fast bokpris i något av dina försäljningsområden. )
  • (Valfritt) Giltighetsdatum

Läs mer om avancerade inställningar för böckers pris.

Omräknade priser

Om valutakonvertering är aktiverat i betalningscentret kan du ange ett enda pris som ska räknas om av Google i alla länder där försäljning sker. Om du vill kan du även ange flera baspriser och ange vilka länder som ska ha vilket baspris som grund för omräkningen. Läs mer om valutakonvertering för böcker på Google Play.