Hurtigstartveiledning for å legge til nye bøker

Trinn 4: Velg prisinnstillinger

På Priser-fanen velger du prisene for salg av boken din. Slik velger du prisinnstillinger:
  1. Klikk på nedoverpilen nedoverpil ved siden av valutaen, og velg valutaen.
  2. Skriv inn prisen.
  3. Klikk på nedoverpilen nedoverpil i feltet ved siden av prisen, og velg hvor prisen gjelder.
    1. For å hoppe til et land i listen, skriv inn det første tegnet i navnet til landet.
    2. Hvis du velger «Globalt» eller «Eurosonen», kan du velge land du vil ekskludere, under «Bortsett fra».
  4. For å legge til flere priser, klikk på Legg til en ny pris og gjenta trinn 1 til 4.
  5. Klikk på Lagre og fortsett.

Finn ut mer om valutaomregning for bøker og bokpriser på Google Play.

Avanserte innstillinger

Du kan også legge til avanserte prisinnstillinger for bøkene dine.

Fullstendig liste over avanserte innstillinger

• Er avgifter inkludert?
  •  Gjelder lover om faste priser? (Dette alternativet er bare tilgjengelig hvis du har oppgitt at lover om faste priser gjelder for et av salgsområdene dine. )
  • (Valgfritt) Gyldighetsdatoer

Finn ut mer om avanserte innstillinger for bokpriser.

Omregning av priser

Hvis valutaomregning er slått på i betalingssenteret, kan du oppgi én enkelt pris, og så regner Google om prisen for alle landene vi selger i. Hvis du vil, kan du også oppgi mer enn én grunnpris og spesifisere hvilke land hver grunnpris skal regnes om til. Finn ut mer om valutaomregning for bøker på Google Play.