Kirjan lisäämisen pikaopas

Vaihe 4: Hinta-asetusten syöttäminen

Määritä kirjallesi myyntihinta Hinnoittelu-välilehdeltä. Näin lisäät hinta-asetukset:
  1. Klikkaa valuutan vierestä alanuolta alanuoli ja valitse valuutta.
  2. Kirjoita hinta.
  3. Klikkaa hinnan viereisen kentän alanuolta alanuoli ja valitse, mihin hintaa sovelletaan.
    1. Voi siirtyä johonkin listan maahan kirjoittamalla sen nimen alkukirjaimen.
    2. Jos valitset "Maailmanlaajuinen" tai "Euroalue", voit valita pois jätettävät maat kohdasta Ohitetaan.
  4. Lisää uusia hintoja valitsemalla Lisää hinta ja toistamalla vaiheet 1–4.
  5. Klikkaa Tallenna ja jatka.

Lue lisää kirjojen valuuttamuunnoksista ja kirjojen hinnoista Google Playssa.

Lisäasetukset

Voit käyttää kirjoihin myös hinnan lisäasetuksia.

Kaikki lisäasetukset

• Kuuluvatko verot hintaan?
  •  Sovelletaanko kiinteän hinnan lakeja? (Tämä vaihtoehto on valittavissa vain, jos olet ilmoittanut jonkin myyntialueesi noudattavan kiinteän hinnoittelun lakeja. )
  • (Valinnainen) Voimassaolopäivät

Lue lisää kirjahintojen lisäasetuksista.

Muunnetut hinnat

Jos valuuttamuunnos on aktivoitu maksukeskuksesta, voit kertoa Googlelle yhden hinnan, joka muunnetaan kunkin maan omaksi hinnaksi. Halutessasi voit antaa useamman perushinnan ja mainita maat, joihin niitä sovelletaan. Lue lisää kirjojen valuuttamuunnoksista Google Playssa.