Guia d'inici ràpid per afegir un llibre nou

Pas 4: introdueix la configuració de preus

A la pestanya Preus, estableix els preus per vendre el llibre. Per afegir la configuració de preus, segueix aquests passos:
  1. Al costat de la moneda, fes clic a la fletxa avall fletxa avall i selecciona la moneda.
  2. Escriu el preu.
  3. Al camp que hi ha al costat del preu, fes clic a la fletxa avall fletxa avall i selecciona on s'aplica el preu.
    1. Per desplaçar-te a un país de la llista, escriu la primera lletra del nom del país.
    2. Si selecciones "Tot el món" o "Zona euro", pots seleccionar els països que vols excloure a "Excepte".
  4. Per afegir més preus, fes clic a Afegeix un preu i repeteix els passos de l'1 al 4.
  5. Fes clic a Desa i continua.

Obtén més informació sobre la conversió de moneda per a llibres i sobre els preus dels llibres a Google Play.

Configuració avançada

També pots afegir configuració avançada per als preus dels llibres.

Llista completa de la configuració avançada

• Els impostos estan inclosos?
  •  S'apliquen lleis de preu fix? Aquesta opció només està disponible si has indicat que les lleis de preu fix s'apliquen en un dels territoris de venda que has seleccionat.
  • Dates d'efecte (opcional)

Obtén més informació sobre la configuració avançada per als preus dels llibres.

Preus convertits

Si la conversió de moneda està activada al Centre de pagaments, pots proporcionar un preu únic perquè Google el converteixi a tots els països on es ven el llibre. Si ho prefereixes, pots proporcionar més d'un preu base i especificar els països on es convertirà cada preu base. Obtén més informació sobre la conversió de moneda per als llibres a Google Play.