Guia d'inici ràpid per afegir un llibre nou

Pas 2: proporciona una descripció del llibre

Pots configurar els detalls del producte sobre el llibre a la pestanya d'informació del llibre. Aquesta pestanya es divideix en quatre seccions:

Sobre el llibre

La pestanya "Sobre el llibre" et permet introduir informació sobre el llibre, com ara el títol, una descripció, l'editor, la data de publicació i informació sobre la sèrie.

Llista completa dels valors que pots introduir

• títol
  • subtítol
  • descripció
  • idioma
  • editor
  • data de publicació
  • data de sortida a la venda
  • format
  • nombre de pàgines
  • nom de la sèrie
  • número a la sèrie
  • interval d'edat
  • és per a adults?
  • llibres relacionats

Obtén més informació sobre les metadades de llibres que pots afegir en aquesta pestanya.

Important: has d'afegir un títol per poder publicar el llibre. ​

Gèneres

A la pestanya de gèneres, pots seleccionar un o més gèneres relacionats amb el llibre. Per seleccionar un gènere, segueix aquests passos:

1. Fes clic a la fletxa avall fletxa avall i selecciona un estàndard de gènere com ara BISAC o BIC.
  2. Introdueix el nom del gènere al quadre de text. Es mostraran automàticament els gèneres que coincideixen amb la cerca.
  3. Per afegir més gèneres, fes clic a Afegeix un gènere i repeteix els passos 1 i 2. Et recomanem que no facis servir més de tres gèneres per llibre. El primer gènere hauria de ser el més rellevant.
  4. Quan hagis acabat, fes clic a Desa i continua.
Important: has d'afegir almenys un gènere per poder publicar el llibre.

Col·laboradors

​Pots afegir col·laboradors (autors, editors, il·lustradors) al llibre d'un en un. Per afegir col·laboradors, segueix aquests passos:
  1. Escriu el nom del col·laborador.
  2. Al camp que hi ha al costat del nom, fes clic a la fletxa avall fletxa avall i selecciona el rol d'aquesta persona.
  3. Afegeix la biografia del col·laborador (opcional).
  4. Per afegir més col·laboradors, fes clic a Afegeix un col·laborador i repeteix els passos de l'1 al 3.
  5. Quan hagis acabat, fes clic a Desa i continua.​

Configuració

La pestanya de configuració et permet especificar com es mostrarà el títol a Google. Tens diverses opcions de visualització per al llibre:

​El percentatge del llibre que estarà disponible per previsualitzar.

Obtén més informació sobre la pestanya de configuració.

Configuració avançada

També pots afegir configuració avançada al llibre.

Llista completa de la configuració avançada de Google Play i Google Llibres

Configuració avançada de Google Play

• Suprimir text fluid generat automàticament
  • Utilitzar només PDF a la cerca de Google Llibres
  • Mostrar fotos a Google Play Llibres
  • Inserir una pàgina en blanc després de la portada
  • Direcció de lectura (només en fitxers que no siguin EPUB)

Configuració avançada de Google Llibres

• Territoris
  • Mostrar fotos a la previsualització de Google Llibres
  • Nom del lloc web per comprar el llibre imprès
  • Enllaç per comprar el llibre
  • Lloc web de l'editor
  • Logotip de l'editor
  • Permetre la baixada en PDF
  • Permetre la previsualització abans de la data de sortida a la venda