Voeg 'n nuwe kitsbegin-gids vir boeke by

Stap 2: Verskaf 'n beskrywing van die boek

Jy stel die produkbesonderhede oor jou boek in die boekinligtingoortjie op. Hierdie oortjie is in 4 afdelings verdeel:

Meer oor die boek

Die "Meer oor die boek"-oortjie stel jou in staat om inligting oor jou boek, soos die titel, beskrywing, uitgewer, publikasiedatum en reeksinligting, in te vul.

Volledige lys waardes wat jy kan invoer

• Titel
  • Onderskrif
  • Beskrywing
  • Taal
  • Uitgewer
  • Publikasiedatum
  • Verkoopdatum
  • Formaat
  • Aantal bladsye
  • Reeksnaam
  • Reeksnommer
  • Ouderdomsgroep
  • Vir volwasse gehore?
  • Verwante boeke

Kom meer te wete oor die boekmetadata wat jy in hierdie oortjie kan byvoeg.

Belangrik: Jy moet 'n titel byvoeg om jou boek te kan publiseer. ​

Genres

Belangrik: Boeke vereis minstens een genre vir publikasie. Alle genres moet van dieselfde onderwerpstandaard wees.

Om 'n genre vir jou boek te kies:

1. Klik die afpyl Afpyl in die Genre-oortjie.
  2. Kies 'n onderwerpstandaard op die aftreklys.
    • Ons beveel BISAC (Boekbedryfonderwerp- en kategorie) sterk aan omdat genres in die Play Winkel op BISAC gegrond is. As jy 'n ander onderwerpstandaard gebruik, pas ons ander kodes outomaties aan om met hul BISAC-ekwivalente te werk.
  3. Voer die genrenaam in.
  4. Kies uit die genres wat by jou soektog pas.
  5. Klik Voeg 'n genre by om nog genres by te voeg.
    • Ons beveel 'n maksimum van 3 genres per boek aan.
    • Die eerste genre moet die relevantste tot die boek wees.
    • Gebruik dieselfde onderwerpstandaard vir alle genres.
  6. Klik Stoor en gaan voort wanneer jy klaar is.

Bydraers

​Jy kan bydraers (skrywers, redigeerders, illustreerders) een vir een by jou boek voeg. Volg hierdie stappe om bydraers by te voeg:
  1. Tik die bydraer se naam in.
  2. Klik die afpyl in die veld langs hul naam afpyl en kies die individu se rol.
  3. Voeg 'n biografie vir die bydraer by (opsioneel).
  4. Klik Voeg 'n bydraer by en herhaal stappe 1 tot 3 om meer bydraers by te voeg.
  5. Klik Stoor en gaan voort wanneer jy klaar is.

Instellings

Met die Instellings-oortjie kan jy bepaal hoe jou titel op Google vertoon sal word. Jy het verskeie vertoonopsies vir jou boek:

Kom meer te wete oor die Instellings-oortjie.

Gevorderde instellings

Jy kan ook gevorderde instellings by jou boek voeg

Volledige lys met gevorderde instellings vir Google Play en Boeksoektog

Google Play se gevorderde instellings

• Onderdruk outo-gegenereerde vloeiende teks
  • Gebruik PDF net in Google Boeke-soektog
  • Wys foto's in Google Play Boeke
  • Voeg 'n leë bladsy in ná die voorblad
  • Leesvolgorde (net dokumente wat nie EPUB's is nie)

Google Boeke se gevorderde instellings

• Gebiede
  • Wys foto's in Google Boeke-voorskou
  • Naam van werf vir gedrukte boek
  • Skakel vir gedrukte boek
  • Uitgewerwebwerf
  • Uitgewerlogo
  • Laat PDF-aflaai toe
  • Laat voorskou voor verkoopdatum toe