Verifiera dina företagsuppgifter

Du måste verifiera dina företagsuppgifter om du har ett bankkonto i något av följande länder samt en betydande försäljning (närmare 1 000 EUR eller motsvarande:)

• Österrike
  • Belgien
  • Bulgarien
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Grekland
  • Ungern
  • Island
  • Irland
  • Italien
  • Lettland
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederländerna
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Rumänien
  • Slovakien
  • Slovenien
  • Spanien
  • Sverige
  • Storbritannien

Se först efter vad ditt id för betalningsprofilen är genom att besöka betalningscentret i partnercentret. Det står bredvid din betalningsprofil.

När du har ditt id för betalningsprofilen verifierar du din identitet som säljare och väljer företagstyp. Fyll i formuläret på nästa sida och skicka det. Verifieringen kan ta flera bankdagar.