Bekreft bedriftsinformasjonen din

Du må bekrefte bedriftsinformasjonen din hvis du har en bankkonto i ett av følgende land og du har utført et betydelig antall salg (som nærmer seg EUR 1000 eller tilsvarende i britiske pund):

• Østerrike
  • Belgia
  • Bulgaria
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Hellas
  • Ungarn
  • Island
  • Irland
  • Italia
  • Latvia
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malta
  • Nederland
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Romania
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Spania
  • Sverige
  • Storbritannia

Finn først ID-en for betalingsprofilen din ved å besøke betalingssenteret i partnersenteret. Du finner den oppført ved siden av betalingsprofilen din.

Når du har merket deg ID-en for betalingsprofilen din, må du gå gjennom prosessen for selgerbekreftelse og velge bedriftstypen din. Fyll ut skjemaet på neste side, og send det inn. Bekreftelsesprosessen kan ta flere virkedager.