Uw bedrijfsinformatie verifiëren

U moet uw bedrijfsinformatie verifiëren als u een bankrekening in een van de volgende landen heeft en u een aanzienlijk verkoopbedrag heeft verdiend (bijna € 1000 of het equivalent daarvan in Britse ponden):

• Oostenrijk
  • België
  • Bulgarije
  • Kroatië
  • Cyprus
  • Tsjechië
  • Denemarken
  • Estland
  • Finland
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Griekenland
  • Hongarije
  • IJsland
  • Ierland
  • Italië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slowakije
  • Slovenië
  • Spanje
  • Zweden
  • Verenigd Koninkrijk

Zoek eerst uw betalingsprofiel-ID door naar het Betalingscentrum in het Partnercentrum te gaan. U vindt dit naast uw betalingsprofiel.

Nadat u uw betalingsprofiel-ID heeft genoteerd, voert u een identiteitsverificatie voor verkopers uit en selecteert u uw bedrijfstype. Vul het formulier op de volgende pagina in en verzend dit. Het verificatieproces kan enkele werkdagen in beslag nemen.