Bekræft dine virksomhedsoplysninger

Du skal bekræfte dine virksomhedsoplysninger, hvis du har en bankkonto i et af følgende lande, og du har opnået et betydeligt antal salg (i nærheden af 1000 EUR eller tilsvarende i GBP):

• Østrig
  • Belgien
  • Bulgarien
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjekkiet
  • Danmark
  • Estland
  • Finland
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Grækenland
  • Ungarn
  • Island
  • Irland
  • Italien
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxembourg
  • Malta
  • Holland
  • Norge
  • Polen
  • Portugal
  • Rumænien
  • Slovakiet
  • Slovenien
  • Spanien
  • Sverige
  • Storbritannien

Start med at finde id'et for din betalingsprofil ved at gå til Betalingscenter i Partnercenter. Det står ud for din betalingsprofil.

Når du har noteret dit betalingsprofil-id, skal du fuldføre identitetsprocessen til sælgerbekræftelse og vælge din virksomhedstype. Udfyld formularen på næste side, og indsend den. Verifikationsprocessen kan tage flere arbejdsdage.