Visa böcker i biblioteksprojektet

Vi visar grundläggande information på samma sätt som i en bibliotekskatalog för alla böcker som har skannats in av våra bibliotekspartner. Om vi avgör att en bok är offentlig egendom visar vi det fullständiga textinnehållet i boken så att du kan bläddra i den från början till slut. I annat fall visar vi bara några utdrag – meningar där söktermen förekommer i ett sammanhang.

Om du tittar på de här exemplen ser du hur böcker visas Google Böcker.

I alla dessa fall visar Google länkar som leder direkt till bokhandlar på webben där du kan köpa boken samt länken Hitta boken i ett bibliotek som gör att du kan hitta ett exemplar på ett lokalt bibliotek. (Det kan hända att du måste klicka på knappen Skaffa tryckt exemplar för att listan ska visas.) Om det finns ett tillgängligt elektroniskt exemplar som du kan hämta visas knappen E-BOK som anger att du antingen kan köpa boken eller hämta den gratis.