Kirjastoyhteistyössä olevien teosten tarkastelu

Yhteistyökirjastoista skannatuista kirjoista näytetään perustiedot samalla tavalla kuin kirjastoluettelossa. Jos kirjan on tarkoitus olla vapaasti jaeltavissa, näytämme sinulle kirjan koko tekstin, jotta voit selailla sen alusta loppuun. Muuten näytämme vain katkelmia – hakusanasi sisältäviä lauseita kontekstissa.

Tässä joitain esimerkkejä siitä, kuinka kirjat näkyvät Google-kirjoissa.

Kaikissa tapauksissa Google tarjoaa linkkejä verkkokirjakauppoihin, joista voit ostaa kirjan, sekä Etsi kirjasto -linkin, jonka avulla löydät kirjan paikallisesta kirjastosta. (Sinun on ehkä klikattava Hanki tämä kirja paperiversiona -linkkiä, jotta näet tämän luettelon.) Jos tarjolla on ladattava sähköinen versio, näet SÄHKÖINEN KIRJA -painikkeen, joka tarkoittaa, että voit joko ostaa sen tai hankkia sen ilmaiseksi.