Visning af bøger fra biblioteksprojektet

For hver af de bøger, der scannes fra vores partnerbiblioteker, viser vi dig grundlæggende oplysninger, som du ville se i en bibliotekskatalog. Hvis en bog er udgivet til at være i det offentlige domæne, viser vi dig den fulde tekst af bogen, så du kan bladre igennem bogen fra start til slut. Ellers viser vi blot nogle få uddrag – sætninger med din søgeterm i kontekst.

Tag et kig på disse eksempler for at se, hvordan bøgerne vises i Google Bøger.

I alle tilfælde angiver Google links, der fører direkte til onlineboghandlere, hvor du kan købe bogen, samt linket "Find på et bibliotek" for at hjælpe dig med at finde en kopi på et lokalt bibliotek. (Du skal muligvis klikke på linket "Få denne bog på tryk" for at se denne liste). Hvis der er en tilgængelig elektronisk kopi, der kan downloades, vil du se knappen "E-BOG", der angiver, at du enten kan købe den eller hente den gratis.