Voeg veelvuldige boeke by

Het jy net ’n paar boeke om by te voeg? Dit is makliker om hulle individueel by te voeg.

As jy 'n groot katalogus het, kan dit dalk vir jou geriefliker wees om boeke in grootmaat by jou rekening te voeg.

Verskaf boekinstellings met gebruik van ’n sigblad

As jou boeke nie unieke identifiseerders (soos ISBN'e) het nie, kan jy hulle nie met ’n sigblad by jou Boekkatalogus voeg nie. Pleks van om hierdie instruksies te volg, moet jy óf die instellings vir nie-ISBN-boeke individueel byvoeg (dit word in die meeste gevalle aanbeveel), óf nuwe inskrywings in jou Boekkatalogus skep deur eers boeklêers op te laai en dan instellings te voorsien.
  1. Meld by play.google.com/books/publish/ by jou Vennootsentrum-rekening aan.
  2. Klik die Gevorderde opsies-knoppie op jou Boekkatalogus-bladsy, en kies dan Laai templaat af.
  3. As jy meer as een templaat het, moet jy die templaat kies met die verstekinstellings wat jy wil toepas op die boeke wat jy beplan om by te voeg.
  4. As jy prysgeldeenheid- en belastinginsluitinginstellings vir alle boekoplaaie vir hierdie sjabloon wil stel, merk die Voeg pryskolomme by die CSV-lêer-blokkie en kies toepaslike opsies. Let daarop dat jy nie spesifieke prysbedrae op die sjabloonvlak kan toepas nie, net prysinstellings.
  5. Laai die gegenereerde lêer af en maak dit in ’n sigbladprogram oop. Indien jou program veelvuldige opsies vir die oopmaak van die lêer bied, moet jy hierdie opsies spesifiseer:
    • Geskei met oortjies
    • UTF-16-enkodering
  6. Voeg inligting by oor die boeke wat jy byvoeg – een boek per ry. Hoewel net die titel- en die identifiseerder-kolomme vereis word, beveel ons aan dat jy soveel inligting moontlik voorsien. As enige selle leeg is, sal die verstekwaarde daar ingevoer word soos bepaal deur die templaat wat jy gekies het. Jy kan verduidelikings vir elke kolom kry deur ons bladsy oor sigblaaie te besoek.
  7. Gaan terug na die Vennootsentrum en jou Boekkatalogus nadat jy die sigblad ingevul en gestoor het. Klik die Gevorderde opsies-knoppie, en kies dan Laai boeklys op.
  8. Kyk dat jou sigblad behoorlik verwerk is deur na jou oplaaigeskiedenis te gaan (Gevorderde opsies en dan Bekyk opgelaaide lyste). Jy kan enige spesifieke oplaai soek deur die lêernaam daarvan in die soekbalk aan die bokant in te tik. As daar enige foute is, kan jy die aantal rye met foute klik om ’n verslag af te laai. Laai die gekorrigeerde sigblad op nadat jy enige nodige veranderinge gemaak het. Boeke wat suksesvol verwerk is, sal in jou boekkatalogus verskyn (jy sal die bladsy dalk moet herlaai).

Laai inhoud- en omslaglêers op

1. Klik die Gevorderde opsies-knoppie op die Boekkatalogus-bladsy van jou vennootrekening, en dan Laai inhoudlêers op (PDF, JPG …).
  2. Kies die boekformaat wat jy wil oplaai.
  3. Klik Kies lêers en kies die lêers wat jy vanaf jou rekenaar wil oplaai. Jy kan veelvuldige lêers oplaai, maar elke lêer moet kleiner as 2 GB wees. Maak seker dat jou lêers aan ons lêernaamriglyne vir e-boeke of lêernaamriglyne vir oudioboeke voldoen.
  4. Nadat jou lêers suksesvol verwerk is, sal hulle op elke boek se Inhoud-oortjie verskyn. As jy al die noodsaaklike instellings of lêers het, sal jou boeke op Google Boeke en, na gelang van jou instellings, op Google Play verskyn.

Lêernaamriglyne vir grootmaatoplaai

• As jou boeke reeds unieke identifiseerders (soos ’n ISBN of ’n Google-toegewysde GGKEY) het: Vervang "ISBN" in die voorbeeldlêername hieronder met die boek se werklike identifiseerder. (Vir GGKEY'e hoef jy nie die GGKEY:-voorvoegsel in te sluit nie.) Indien jy ’n druk- sowel as ’n elektroniese ISBN het, beveel ons gewoonlik aan dat jy jou PDF-lêers met die druk-ISBN benoem, en die EPUB-lêers met die elektroniese ISBN benoem.

• As jou boeke nie unieke identifiseerders het nie: Jy kan jou eie lêername gebruik en ISBN” in die voorbeeldlêername hier onder met teks van jou keuse vervang. Ons beveel aan dat jy die gebruik van die onderstreepkarakter (_) vermy, behalwe soos aangedui in die voorbeelde vir omslagprente (byvoorbeeld, _interior of _frontcover).
    • Indiening van opgedateerde lêers: As jy die inhoud of omslag van ’n boek opdateer wat oorspronklik nie ’n identifiseerder gehad het nie, kan jy óf weer dieselfde lêernaam as die oorspronklike oplaai gebruik, óf die opgedateerde lêer benoem deur die GGKEY-identifiseerder te gebruik wat toegewys sal word sodra die boek by jou Boekkatalogus gevoeg word. As jy ’n ander lêernaam gebruik wat nie op die identifiseerder gegrond is nie, sal ’n nuwe inskrywing in jou Boekkatalogus geskep word.

Omslaglêers moet in PNG of JPEG wees, en ’n gepaste lêernaamuitbreiding hê. PDF- of TIFF-formaat kan vir e-boeke aanvaar word.

E-boeke
’n Enkele PDF-lêer van ’n e-boek wat die omslag insluit [ISBN].pdf
’n PDF-lêer van ’n e-boek wat nie omslae bevat nie; voor- en agterblaaie word apart voorsien [ISBN]interior.pdf – inhoud
[ISBN]_frontcover.jpg (lêeruitbreiding kan verskil) – voorblad
[ISBN]_backcover.jpg (lêeruitbreiding kan verskil) – agterblad, opsioneel
’n E-boek wat in veelvuldige PDF-lêers verdeel is

[ISBN]_1of3.pdf
[ISBN]_2of3.pdf
[ISBN]_3of3.pdf

’n EPUB-lêer [ISBN].epub – inhoud met omslag ingesluit
[ISBN].jpg (lêeruitbreiding kan verskil) – voorblad vir bemarkingminiprent, opsioneel
Oudioboeke
Enkele oudiolêer vir ’n hele oudioboek

ISBN_1van1.mp3 (Aanbeveel)
ISBN.mp3 (verwerkingvertraging van 24 uur)

Veelvuldige oudiolêers vir ’n enkele oudioboek

ID_XvanY.mp3 (Aanbeveel)
[ISBN]_1van3.mp3
[ISBN]_2van3.mp3
[ISBN]_3van3.mp3

Die ZIP word ID.zip genoem, en alle oudiolêers in die ZIP is in alfabetiese volgorde.

ISBN.zip
id_a.mp3
id_b.mp3

Aanvullende PDF

ISBN.pdf